Csajok! Mennyire fontos nektek az ellenkező nemen?
Már egyáltalán nem divatos az ilyen kigyúrt fazon. :S
21/L
Engem például egyáltalán nem érdekel az, hogy mennyire látszanak az izmai, azt sokkal fontosabbnak tartom, hogy erős legyen annyira, hogy meg tudjon védeni, hogy ha esetleg összeesnék ebben a dögmelegben, akkor ne a földön vonszoljon végig, hanem emeljen fel és vigyen odébb.
(16)
Inkább igazi erő, ami megmutatkozik a személyiségében is. Ne legyen egy kis nyuszi, férfi kell.
20/L
nekem tetszik,ha a pasi izmos,de nem úgy,ogy agyontukmálta magát minden porral,csak mondjuk úszik és attól izmos,vagy focizik,stb. egyszóval sporosan izmos,nem egy felfújt lufi.
Azt pedig mondanom sem kell,hogy a nyers erő minden lányt levesz a lábáról;)
17/L
Nekem nem jönnek be a kigyúrt pasik, pláne azok az idióták nem akik mindenféle káros sz.rt bevesznek, hogy izmosak legyenek (ideig-óráig).
Ha választhatok inkább legyen vékony és csak kicsit izmos.
Nekem pl. tetszenek a bay boyz srácok is. Ők valahogy vékonynak tűnnek mégis izmosak, de nem túlzottan.
Az erő nekem annyira nem számít, bejönnek a törékeny pasik is.
Sőt, én személy szerint a törékenyebbekre jobban gerjedek :P
Jaj haver, sorry :DDD
Direkt kérted a kort, erre elfelejtettem...
21 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!