Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért múlandó a szépség?

Miért múlandó a szépség?

Figyelt kérdés
Annyira rossz látni ,hogy például egy színész aki fiatal korában rendkívül vonzó volt,az hogy meg tud öregedni... ti nem lesztek ettől szomorúak?

2018. ápr. 5. 20:54
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez az élet rendje. Én is látom hogy öregszem de a gyerekeim is nőnek közben és így már nem bánom. (Annyira).
2018. ápr. 5. 21:10
 2/9 anonim ***** válasza:
Egy kicsit elszomorít engem is. De úgysem tudunk ellene mit tenni.
2018. ápr. 5. 21:16
 3/9 anonim ***** válasza:
Lehetne tenni ellene, mondjuk tarthatna előrébb az orvostudomány, ha az emberiség az energiáinak 90%-át nem egymás felőrlésére fordítaná.
2018. ápr. 5. 21:36
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem a szépség mulandó, hanem a 'szép' elképzelése megragad a fiatal-kornál.

"ki fiatal korában rendkívül vonzó volt,az hogy meg tud öregedni..." - és vele együtt az is, aki valamikor szépnek látta.

2018. ápr. 5. 21:40
 5/9 anonim ***** válasza:
Mert idővel mindenki egy vén h..ülye lesz!
2018. ápr. 6. 08:07
 6/9 anonim ***** válasza:

Különben a szépség csak a fehéreknél múlandó ilyen nagy mértékben.

Az ázsiaiaknál meg a feketéknél még az 50-es éveikben járók is megőrzik a fiatalos vonásaikat, mert már szerkezetű a bőrük, nem öregszik, nem ráncosodik, legalábbis jóval később kezdd el ráncosodni, megereszkedni az arc bőre, mint a fehéreknél.

2018. ápr. 6. 11:04
 7/9 anonim ***** válasza:
*más szerkezetű
2018. ápr. 6. 11:05
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem minden esetben múlandó a szépség. Nemrég láttam a buszon, egy nagyon stílusosan és elegánsan öltöző kb 60 éves nőt, akinek olyan karizmatikus megjelenése volt hogy sok fiatalt kenterbe vert. Ha ilyen nőt látok mindig arra gondolok hogy bárcsak én is ilyen idős hölgy lehetnék ha megöregszem és nem olyan zsémbes öregasszony. Szerintem rátesz egy lapáttal erre hogy sokan gyerekválalás után mindent a gyermekükre áldoznak, még azt a kis időt is ami rájuk jutna, pedig szerintem nagyon fontos hogy egy nő foglalkozzon magával. És nem arra gondolok, hogy mindenki legyen egoista és csak magával törődjön, hanem kijár egy fáradtságos hét után egy kis "énidő" minden nőnek.
2018. ápr. 6. 16:09
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én szép voltam mindig is, ls most is az vagyok, bár még nem vagyok annyira öreg. Genetika sztem.
2018. ápr. 7. 07:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!