Ilyen gyűrűk illenek még egy 40 felé járó nőhöz, vagy ilyet már csak tinik hordhatnak?
2018. ápr. 2. 06:43
1/10 anonim válasza:
Negyven év nem rossz még! Agyűrű szép is szval simán!
2/10 A kérdező kommentje:
:) köszi. 37 még "csak" egyébként, de közel a 40.
2018. ápr. 2. 07:37
3/10 anonim válasza:
Akkor még inkább. Messze vagy még a negyventől. Három év nagyon sok idő. És utána is simán. Akkor sem lesz rád írva, mennyi vagy. Ha tetszik és illik hozzád, akkor hordd nyugodtan!
4/10 anonim válasza:
Csak ha szép kezeid vannak. A duledezo eres kezeken ujjakon nagyon ronda mert felhivja rá a figyelmet.
Amúgy ha szép kezed van akkor bármilyen korban oké.
5/10 anonim válasza:
Öszintén szólva még sosem jutott eszembe, hogy a gyürük tipusa életkorhoz vannak kötve
6/10 anonim válasza:
Bár nem ez a kérdés, de csak akkor vegyél ilyen gyűrűket, ha elég vékonyak az ujjaid. Nekem szerintem normál méretűek, rendeltem hasonlót, de iszonyat picikék rám :(
7/10 A kérdező kommentje:
O tényleg? Mondjuk kínai, náluk minden kisebb.
2018. ápr. 2. 14:20
8/10 anonim válasza:
Gyanúsan olcsó, nem félsz, hogy be fog feketedni? Nekem nagyon megtetszettek most (szintén 37 vagyok, bennem fel se merült, hogy nem nekem való :) de félek, hogy olcsó vacak.
9/10 A kérdező kommentje:
200 forintért tőlem aztán befeketedhet..:) annyira olcsó hogy tényleg nem számít.
2018. ápr. 4. 19:54
10/10 anonim válasza:
Ha szépek a kezeid viseld nyugodtan. Egy jó tanács, olyat vegyél aminél az anyaghoz az van írva hogy stainless steel, vagy silver 925.
Olcsó húsnak híg a leve. Lehet 200 ft, de az első nedvességcseppektől fekete lesz és mehet a kukába. Nemesacél és ezüst ékszereket is nevetséges áron lehet venni, rendeltem én ezüst gyűrűt 200 ft, de nemesacélt is, ami itthon 8000 lett volna:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!