Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a képen...

Mi a véleményetek a képen lévő párrol össze illenek?

Figyelt kérdés
Képet küldök priviben
2015. jan. 4. 21:43
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia, küldheted!

34N

2015. jan. 4. 21:49
 2/8 anonim ***** válasza:
Tök mindegy, hogy külsőre hogyan mutatnak egymás mellett. Volt egy barátom, akivel az együttlétünk alatt lépten nyomon megkaptuk, hogy mennyire jól nézünk ki egymás mellett, mert mindketten milyen szépek vagyunk blablabla. 1 hónapig tartott az a kapcsolat. Hát ennyit ér, ennyi jelentősége van a dolognak....
2015. jan. 4. 21:51
 3/8 anonim ***** válasza:
küld :) 26/L
2015. jan. 4. 21:54
 4/8 anonim ***** válasza:

Megnéztem és szerintem igy arcrol összeillenek, de én jobban örültem volna egy egész alakosnak. gondolom nem az a kérdés hogy általában összeillenek hanem hogy külsöleg. ezrét lett volna jó az egész alakos és akkor látnám a stilusokat magasságukat testalkatukat. Arcra szerintem abszolut jók.

Szerintem egyik sem jobb vagy rosszabb. ugyanazon a szinten vannak. de most már áruld el, hogy miért a kérdés :) Te vagy az egyik?

2015. jan. 4. 22:04
 5/8 anonim ***** válasza:
Micsoda ostoba kérdés. Azt ők tudják, hogy illenek egymáshoz.
2015. jan. 5. 11:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Hülye kérdés... mi az hogy összeillenek? Egyformák mint 2 testvér? Az jó vagy mi? Nem tök mindegy? Nem a külső számít egy kapcsolatban.
2015. jan. 5. 16:36
 7/8 anonim ***** válasza:
jöhet nekem is
2015. jan. 5. 17:05
 8/8 anonim ***** válasza:
küldheted :) 21/L zala megye
2015. jan. 5. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!