Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen nőhöz illenek a fás-fűs...

Milyen nőhöz illenek a fás-fűszeres parfümök?

Figyelt kérdés

Odáig vagyok a fűszeres és a fás típusú illatokért, de úgy érzem, a stílusomhoz nem megy. A bőrömmel nagyon jól reagálnak, ha van a parfümben egy kis ilyen jelleg, rajtam azonnal kijön. Most épp a Guess Seductive I´m Yours-t használom, ami orientális vaníliás, de rajtam csak tömény fás, leszáradáskor talán van benne egy leheletnyi édesbe hajló vaníliás jelleg.

A másik kedvencem a Bruno Banani Magic Woman. Sokak szerint édes, de rajtam az is csak a fűszeres oldalát mutatja. Odavagyok még az YSL Opium-jáért is, de úgy érzem, azt még nem tudnám viselni.

Nagyon fura nekem, hogy ezek az illatok vonzanak, ki nem nézném magamból külsőre.

20l

2014. márc. 20. 20:01
 1/2 anonim válasza:

Édes: Csábító, szexis, elragadó(pl.Avril Lavigne: Wild Rose)

Fás: Természetes, élettel teli, laza(pl. Mexx: Pure)

Fűszeres: Huncut, bohém, játékos(pl.Bruno B.:Made For Women)

személyiségűek használnak általában.

De egyébként ami tetszik.

2014. márc. 23. 14:31
 2/2 anonim ***** válasza:
Én most kaptam rá nemrég a fás-fűszeres parfümökre, már nem is nagyon merek szagolgatni a parfümériákban, mert csak bővülne a kívánságlistám. Az YSL Opium-ja megvan, fantasztikus illat. Őszintén szólva soha nem gondolkodtam azon, hogy passzol-e vagy sem, ha finom az illat és ha a bőrömön kijönnek a kellemes jegyek, akkor miért is ne hordjam. Kérdeztem pár férfiismerősömet a parfümökről, ők is ezt gondolják. Ne stresszelj azon, hogy illik-e a stílusodhoz vagy sem,ha finom az illat rajtad és tetszik nagyon, akkor hordjad bátran.
2014. ápr. 13. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!