Az epilatort ki lehet takaritani?
Figyelt kérdés
egy eve vasaroltam egy nagyon draga epilatort
ezt, de egyeb extra tartozekokkal volt 30e
mostanra az epilator feje gyakorlatilag hasznalhatatlan, nem huz ki semmit...
elvittem a media marktba, azt mondtak takaritsam ki
de vizzel hiaba mosom ki, nem tortenik semmi valtozas
ezek szerint dobhatom ki ?
2018. márc. 30. 21:43
1/3 anonim válasza:
Valahogy biztos le lehet fenni a fejét .
2/3 anonim válasza:
Le kell szedni a fejét és körömkefével kiszedni belőle a szőrt.
Én minden alkalom után takarítom a sajátomat. El se tudom képzelni, mennyi kosz gyűlhetett benne össze annyi idő után, és milyen undi lehet. :/
3/3 anonim válasza:
Mindegyiknek le,illetve szét lehet szedni a fejét.Tuti, hogy adtak hozzá egy kis tisztító ecsetet,de ha nem,akkor körömkefével vagy használt fogkefével is ki tudod tisztítani.Ha végképp nem bírsz vele,kérj segítséget egy férfi ismerőstől, családtagtól. A tesómét is mindig én tisztítom, mondjuk én kifújom kompresszorral. (ja, és a használati útmutatóban is benne van, hogy hogyan tisztítsd,ha még megvan) F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!