Epilátort, ha kész vagyunk teljesen akkor kel takarítani, vagy közbe is ki kell kefélni?
Figyelt kérdés
Most vettem, Braunt, és ugy érzem mintha szőrös maradna, eddig borotváltam. Lehet hogy még a borotvált kis szőröket érzem, vagy nem jól csinálom?2010. aug. 15. 21:18
1/3 anonim válasza:
Én közben is szoktam kefélni róla a szőrt, hogy ne szaporodjon össze. És persze közben pihentetni sem árt, nehogy leégjen. De annyi pont elég, még kitakarítod. Ha epilálni akarsz várd meg míg legalább 2mm hosszú lesz a szőr, csak akkor tudja kitépni. Nekem még a 2mm em elég, mindig meg kell várnom még 4-5mm hosszúra megnő a szőr, mert nem szedi ki.
2/3 A kérdező kommentje:
oksa, köszi:)
2010. aug. 15. 21:48
3/3 anonim válasza:
Mindenképpen kell közben, mert összegyűlik benne a szőr, s ezért nem tépi ki rendesen. :)
Borotvánál is ha nem öblíted le időközönként akkor benne marad a szőr és nem tudsz rendesen borotválkozni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!