Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Epilátort, ha kész vagyunk...

Epilátort, ha kész vagyunk teljesen akkor kel takarítani, vagy közbe is ki kell kefélni?

Figyelt kérdés
Most vettem, Braunt, és ugy érzem mintha szőrös maradna, eddig borotváltam. Lehet hogy még a borotvált kis szőröket érzem, vagy nem jól csinálom?
2010. aug. 15. 21:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Én közben is szoktam kefélni róla a szőrt, hogy ne szaporodjon össze. És persze közben pihentetni sem árt, nehogy leégjen. De annyi pont elég, még kitakarítod. Ha epilálni akarsz várd meg míg legalább 2mm hosszú lesz a szőr, csak akkor tudja kitépni. Nekem még a 2mm em elég, mindig meg kell várnom még 4-5mm hosszúra megnő a szőr, mert nem szedi ki.
2010. aug. 15. 21:39
 2/3 A kérdező kommentje:
oksa, köszi:)
2010. aug. 15. 21:48
 3/3 anonim ***** válasza:

Mindenképpen kell közben, mert összegyűlik benne a szőr, s ezért nem tépi ki rendesen. :)

Borotvánál is ha nem öblíted le időközönként akkor benne marad a szőr és nem tudsz rendesen borotválkozni. :)

2010. aug. 16. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!