Amúgy kb. ugyan olyan magasak, csak az egyik hátrébb áll.
És azt is vágjátok ugye, hogy annyira kihúzzák magukat, hogy ilyen pózban nem látszik, hogy mekkora pocakod van, sőt ha még a levegőt is kifújod, kifejezetten csont soványnak tűnhet a pocakod annak ellenére, hogy egyébként van rajta egy kevés zsír..
Én lány vagyok, de szerintem egyikük sem néz ki kifejezetten szépen, de a jobb oldali lány szerintm enyhén túlsúlyos bár határeset. Valószínűleg a magasságához képest a súlya nagyjából oké, de a felső határ felé közelít. A jobb oldali lány szerintem szolizik... vagy túl sokat feküdt a napon. Én fehér bőr párti vagyok, de amúgy szerintem az ő alakja jobb, bár ebben a pózban nem kifejezetten látszik, hogy milyen alakjuk is van igazán.
Hu ti aztan kritikusok vagytok, szerintem mindkettonek meg van a maga szepsege, kicsit ocsarolosra sikerult egy-ket komment.
Vagy ti szebbek vagytok mert ha igen akkor szivesen megnézném? :D
A jobb oldali nagyon bejön.
Kik ők?
Ezek zsírosak? xddddddd
ti hogy néztek ki amúgy? képet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!