Ha beauty blogger szeretnék lenni akkor blogoljak hagyományosan vagy Instagrammon lenne érdemesebb írni sminktermékekről?
Szerintetek elavultak a blogok?
Először arra gondoltam, hogy a Youtube-ra töltök fel sminkes videókat, de félek hogy beszólogatnának ott, hogy rendezetlenek a fogaim, hogy szőrös a karom.
A testvérem azt mondta, hogy ma már senki se olvas blogokat a neten, és ne írjak ott blogot, mert annak úgyse lesz sikere.
Elkezdtem instára feltölteni igényes fényképeket, amik alá amolyan bejegyzés féleségeket írtam. És hiába mondja a barátom, hogy idővel majd csak lesznek követőim... én ezt nem hiszem el, tekintve hogy a privát instámra is szép képeket töltök fel népszerű hashtagekkel... mégsincs ott se sikerem.
Szerintetek mit kéne csinálnom? Melyik platformon tudnék, olyan embereket megfogni, akiket érdekel a sminkelés?
A legjobb ha insta, youtube és blog is van.
Van, amit képpel, mást videóval, megint mást meg talán írásban jobb elmondani.
Youtube-on meg ki tudod törölni az alpári kommenteket. Persze, attól még beszóltak, de nem kell ott lennie, ha zavar. Én csak akkor törlöm/törölném, ha tényleg csak a bunkóság, beszólás volt a cél. Értelmesen, káromkodás nélkül megfogalmazott negatív véleménnyel nincs baj.
Insta link?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!