Akiknek csuklón, vagy alkar belső oldalán van tetoválásuk, írnának nekem? Ért benneteket bármi hátrány, hogy nehezebben eltakarható felületen viselitek?
A bokám és a felkarom nem elég formás, nyakszirtre vagy hasra nem szeretném. A lapockámon még el tudnám képzelni, de inkább olyan helyre teteném, ahol gyakrabban láthatom. :)
szerintetek hülyeség lenne?
Nekem a csuklóm belső felén van egy tetoválás. Munkahelyemen eltakarom (irodában dolgozom, és ugyan nem látom sok valószínűségét ezen a helyen, de inkább nem kockáztatom, hogy emiatt ferde szemmel nézzenek rám) egy széles karkötővel.
Munkán kívül pedig nem is nagyon hinném, hogy hátrányt okozhatna. Max annyit, hogy a hülye p*csák elkerülnek (mert olyan minta van rajtam, amit szerintem egy tipikus csaj inkább tart rémisztőnek =)).
köszi. én is irodában dolgozok majd ha visszamegyek a gyedről.
én is karkötőben vagy széles szíjú órában gondolkodom, mert kb 5 cm átmérőjű, kör alakú ábra lenne.
A méret és az elhelyezkedés akkor nagyjából olyan lenne, mint az enyém. Én tényleg ezt tanácsolom, hogy az irodában takard el mindig, de amint kilépsz a kapun, le is veheted a karkötőt/órát/bármit. :)
A lapockámra én is szeretnék idővel, csak azt tényleg nem tudom, hogy takarhatnám el :D Mert azért nyáron szinte mindig ujjatlant viselek.
köszönöm a jótanácsot!
még bőven lenne ideje gyógyulgatni, egyenlőre semmi okom nem lenne takarni. még csak 4 hós a kisebbik picurom, tehát van cca másfél évem míg újra munkába állok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!