Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez normális, ha nem akkor...

Ez normális, ha nem akkor hogyan kezelhető?

Figyelt kérdés
Igazából már régóta észrevettem magamon,hogy nem merek tükörbe nézni és ha meglátok egy tükröt akkor sokszor szöget váltok.Ez azért van mert nem nézek ki olyan jól,hogy megengedhessem magamnak,hogy nézem magam a tükörben.És sokszor mikor az utcán járkálok és valaki jobban néz ki mint én ,akár testileg vagy a stílusa ,esetleg jobb genetikával rendelkezik,akkor mindig szomorú és ideges leszek míg el nem felejtem..Régebben azt,hogy magam számára nem nézek ki elég jól,drága holmikkal esetleg jó telefonnal próbáltam kompenzálni ,de már tudatosult bennem,hogy ez már nem elég és sokszor kétségbe vagyok esve emiatt :/.

2018. márc. 20. 16:11
 1/1 anonim válasza:
Találd meg a stílusod, olyan ruhákat hordj, amiben jól érzed magad, a hajad viseld úgy, ahogy neked jól áll és tetszik. Az arcodon emeld ki azokat, amelyek szépek. Adj magadra, mert mindenki szép a maga módján és nem tetszhet mindenki mindenkinek. Lehet akire te azt mondod nőként, hogy jócsaj, arra meg én azt, hogy a világért se szeretnék úgy kinézni.. most érted..és a férfiaknál is így van, soha nem tudhatod, hogy kinek jössz be, de ha állandóan ideges és szomorú vagy az taszító
2018. márc. 20. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!