Elegem van a Wordpressből, van valami normális, kis erőforrásigényű, ésszerű, viszonylag könnyen kezelhető blogmotor?
Én a helyedben megnézném a Jekyll-t is:
Ennek az a trükkje, hogy offline legenerálja a blogot, a tárhelyre már csak HTML-eket kell feltöltened. - Ennél kisebb erőforrás igényűt nem fogsz találni. ;)
Hosztolhatod GitHub-on is, ekkor a generálást a GitHub megcsinálja a háttérben, elég a Jekyll-es fájlokat committolni.
Vannak még ilyen static site generator-ok a Jekyll-en kívül is:
Mi az amit nem tudták megcsinálni?
Mert a Wordpress szerintem az egyik legegyszerűbb CMS. Ha azon nem ment valami, akkor másikon is gondot jelenthet.
#b4r4thg: Nem a kezelhetőségével volt a gondja, hanem az erőforrás igényével.
Ingyenes / olcsó tárhelyek kifeküdnek alatta.
Kérdező: Írj egyet magadnak, azokkal a funkciókkal amik neked kellenek.
(Igaz ehhez meg kell tanulnod a weblap programozást)
Sima bloghoz +1 a statikus site generalasra.
En ezt is ajanlom a listara: [link]
Én nem értem a problémád. Vagy egy webboltod van, vagy valami nagy gebasz van az oldaladdal. Én hat ezer forintot fizetek egy 1 GB-os tárhelyért, s az [link] oldal tuti nem az az erőforrás-kímélő oldal. Tizenpár bővítmény, tele képekkel, oldalsávval és lábléccel. Tipikusan nem az az oldal, mely kíméli a szervereket. De a szolgáltató (melynek tényleg kitűnő a szolgáltatása, soha nem panaszkodtak rá.
S ezen az egy gigás tárhelyen fut még három másik wordpress oldal is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!