Vastagabb tollbetét után még mit rakhatnék a fülembe fültágítás miatt?
Magam tágítottam a fülem, otthon, fültágító tüskékkel. Most 22mm-es.
Lehetőleg egy jó forró fürdő után kezdj neki a tágításnak, ugyanis a vérerek a meleg hatására kitágulnak, ergo könnyebb lesz bedugni.
Masszírozd a füled testápolóval, babaolajjal vagy olívaolajjal. Ez is elősegíti a tüske könnyebb becsúsztatását.
Ezenkívül nagyon fontos még a fokozatosság. Legalább egy, de 2-3 hétig is maradjon benne ugyanaz a méret. Addig, amikor már nem feszít, kényelmesen elfér benne.
Ajánlom, hogy naponta-kétnaponta vedd ki a tüskét úgyszint egyy forró fürdő-zuhany után és masszírozd át a fülcimpád pár percig. Majd tedd vissza ugyanazt a fültágítót.
Az én füleim szinte alig ruganyosak, így azért javaslom a tüskét, mert ha csak félig is megy be az egyel nagyobb méret, a gumigyűrűk segítségével tudod fixálni, hogy ne csússzon ki. Így nem kell erőszakoskodni vele, nem fogsz traumát okozni a cimpának.
#9 voltam, sok sikert!
RENDES FÜLTÁGÍTÓ CSIGÁT/TÜSKÉT
erre van kitalálva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!