Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vastagabb tollbetét után még...

Vastagabb tollbetét után még mit rakhatnék a fülembe fültágítás miatt?

Figyelt kérdés

2018. márc. 13. 14:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Magam tágítottam a fülem, otthon, fültágító tüskékkel. Most 22mm-es.

Lehetőleg egy jó forró fürdő után kezdj neki a tágításnak, ugyanis a vérerek a meleg hatására kitágulnak, ergo könnyebb lesz bedugni.

Masszírozd a füled testápolóval, babaolajjal vagy olívaolajjal. Ez is elősegíti a tüske könnyebb becsúsztatását.

Ezenkívül nagyon fontos még a fokozatosság. Legalább egy, de 2-3 hétig is maradjon benne ugyanaz a méret. Addig, amikor már nem feszít, kényelmesen elfér benne.

Ajánlom, hogy naponta-kétnaponta vedd ki a tüskét úgyszint egyy forró fürdő-zuhany után és masszírozd át a fülcimpád pár percig. Majd tedd vissza ugyanazt a fültágítót.

Az én füleim szinte alig ruganyosak, így azért javaslom a tüskét, mert ha csak félig is megy be az egyel nagyobb méret, a gumigyűrűk segítségével tudod fixálni, hogy ne csússzon ki. Így nem kell erőszakoskodni vele, nem fogsz traumát okozni a cimpának.

#9 voltam, sok sikert!

2018. márc. 17. 10:52
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem 12mm-ig tágíthatod tollakkal, ecsetekkel stb... Én csak 14mm-től kezdtem el csigával tágítani de NAGYON drágák. Asszem 4db volt 5-6000ft körül. Már 20mm-es fülem van és SOHA nem fertőződött el, két/három naponta cseréltem a méreteket és semmi baja nincs a fülemnek.
2018. márc. 17. 16:18
 13/14 anonim ***** válasza:
Egy vastagabb tollbetét már eleve 2mm. Pont higy kis méretnél kell ezekkel tágítani. Nagyobb méretnél máf felesleges. Egy centis után benne hagysz egy tömöttet egy hétig és azt veszed észre, hogy kiesik a füledből, mert magától kitágul nagyobbra. A tüskék meg arra jók, hogy fokozatosan tágítson. Olyan dolgokat amin tinta van vagy szálkás lehet nem túl böcs döntés beledugdosni a füledbe. Egy kezdő szettet 6 tüskével és 6 pár tágítóval már 1-2 ezerért lehet kapni.
2018. márc. 18. 12:57
 14/14 anonim ***** válasza:

RENDES FÜLTÁGÍTÓ CSIGÁT/TÜSKÉT

erre van kitalálva

2018. ápr. 17. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!