Vkinek volt már része magasság csökkentő műtétben?
Hallottam arról, hogy csinálnak magasság csökkentő műtétet ugyanúgy, mint a magasság növelőt. Tehát eltörik a combcsontot és megnyújtják, illetbe kivesznek darabokat a csontból, majd összeillesztik és összeforr.
Valaki, aki csináltatott már ilyet elkérhetném az illető elérhetőségét, aki csinálta neki? Vagy aki tud ilyen szakemberről?
Előre is köszönöm a válaszokat.

Egy, 78.
10cmrel szeretnék alacsonyabb lenni, mert zavar, nagyon zavar, hogy ekkora vagyok.

Nincs semmi bajod, akkor miért kell csinálni magadnak? Már meg ne haragudj, de ez egy nagyon veszélyes műtét annak érdekében, hogy pár centivel alacsonyabb légy. Mégis a combcsontodról van szó, plusz gondolom felvágják hozzá a lábad, lesznek szép kis hegeid, csavarokat is tesznek az összeillesztett részbe, ja, és annyival rövidebb is lesz a lábad.
A 178 centiméter egyáltalán nem orbitálisan magas. A legtöbb fiú minimum ekkora mire elérik a teljes magasságukat, tehát afelől sem kell aggódnod, hogy ciki lenne. Van barátnőm, aki 180 centi és ragadnak rá a pasik :D
Köszi #3,kedves vagy, de én nem szeretem. Tudom a veszélyeit stb, de én nagyon szeretném ezt, de tényleg.
Te tudsz ilyenről?

Itt Magyarországon nem hallottam hogy csinalnank.
Valószínűleg maradandó károsodásod maradna ha ezt megcsibaltatnad.
2 eltort combcsont után gondold meg milyen lábad lenne. A bőrt és a húst is szetvagnak hiszen abból is le kell vágni. Inak idegek erek...
Egy jó tolokocsis kockázatot ha megér akkor menj Ázsiába. Ott ha gazdag vagy le fogják vágni a lábad nyugi.
Ötös miért kell ilyennek lenni?
Komolyan.

Állj be egy kicsitHatár Nernadett mellé és máris lemondasz a műtétről. Ez a kosaraslány 210 centi és boldog élete van:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!