Miért nem engedik meg anyáék a fültágítót?
Figyelt kérdés
csak 3mm2018. márc. 9. 14:58
3/7 anonim válasza:
Nekem kifejezetten tetszenek. Hány éves vagy? Később majd én is akarok, 3-5mm-est. Az én szüleimnek se tetszik az ötlet.:D
5/7 anonim válasza:
Jaj gyerekek hagyjuk már ezt, a 3mm kb nem is fültágító, mikor elkezdtem tágítani, mivel anno hordtam nehezebb füliket egyből belement a 3mm-es pedig előtte rendes tágesz sose volt benne.
Ha meg akarod győzni őket keress szép tágítókat, mondd meg nekik hogy a 3mm akkor se látszik ha nincs bent semmi
6/7 anonim válasza:
7/7 anonim válasza:
Köszönöm a lepontozást, itt egy kép hogy néznek ki a fültágítók méret szerint
Aki szerint a 3mm túl nagy és ronda, látott már életében fülbevalót? A sima 1.2mm szárasnak nagyobb szokott lenni a köves része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!