Az tényleg vonzó a nők számára, ha egy férfi kezén látszódnak az erek?
Figyelt kérdés
Bár én ezt mindig is undorítónak tartottam, már kezd nekem is eres lenni a kezem a edzés végett. Tényleg vannak akik ezt szeretik? 17f2018. márc. 6. 22:15
1/5 anonim válasza:
Vannak :) Nekem mindig is bejött az férfias :)
2/5 anonim válasza:
Vannak, akiknek bejön, én nem szeretem a durván látszó ereket (max. ha megcsodálok egy kidolgozott testet, de a párom legyen fedettebb), de konkrétan kézen, nem karon (nem jó keverni a kettőt) természetesek az erek, 30 kiló fölös hájjal rendelkező nőként is brutál eres volt a kezem, ez van, ott futnak a bőr alatt s ott nincs akárkinek háj.
3/5 anonim válasza:
Barátomnak is olyan és nekem nagyon bejön.
4/5 anonim válasza:
Igazából csak annak nem látszanak, aki kövér, vagy nagyon hernyótestű, egyébként kb mindenkinek látszanak...nem értem, miért olyan fura neked, ez tök normális és természetes. Persze, hogy vonzónak találjuk.
5/5 anonim válasza:
Én imádom. Páromnak is olyan és nagyon szexi *-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!