Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy vegyem rá a szüleimet...

Hogy vegyem rá a szüleimet hogy vehessek egy acélbetétes bakancsot?

Figyelt kérdés
Már nagyon régóta szeretnék egyet de anyukám nem engedi mert szerinte undorító és a mamám is tele beszélte a fejét olyannal hogy véletlen összetalálkozok a "nagyobb metálosokkal" és kikezdenek velem meg megvernek stb... (ami szerintem ugysem töténne meg). Mit mondhatnék amivel megnyugtathatnám őket vagy valamit? Kérlek segítsetek, már egy éve szeretnék egyet legalább csak egy 10 sorosat. Mielőtt valaki belém kötne én kerestem rá pénzt mert diákmunkán voltam de még a saját pénzemből sem engedik. :( 14/L

2018. márc. 3. 21:46
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
Üdvözlet, hát figyelj, én csak azt tudom mondani, hogy győzködd a szüleidet, próbálkozz, nálam ez általában beszokott jönni, szerencsére én a bakanccsal jól jártam, mivel a szüleim egyből rábólintottak. Ők is rockot, illetve metált hallgatnak. Próbálkozz, győzködd őket, hogy te ezt akarod. Illetve azzal is indokolhatsz, hogy a saját pénzedből vennéd meg, nem pedig ajándékba kéred. 14/F
2018. júl. 24. 01:51
 22/24 anonim válasza:
Illetve ha ajánlhatok neked egy márkát, akkor az a Steel lenne az. Nekem egy fekete, 15 soros van, már 3 hónapja, eddig nagyon jó, semmi panaszom nincsen rá.
2018. júl. 24. 01:54
 23/24 Ridamov ***** válasza:
Biztos tudod, de ha veszel akkor feketét vegyél, ha egyáltalán nem akarsz konfrontálódni.
2019. dec. 1. 13:48
 24/24 Ridamov ***** válasza:
Màrmint fekete fűzőt
2019. dec. 1. 13:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!