Hogy vegyem rá a szüleimet hogy vehessek egy acélbetétes bakancsot?
Ja és azért mert a korodbeli "rockerek" meg "metálosok" ezeket hallgatják...
Szomorú :(
Szia! Nekem ilyen dolgokban elég engedékenyek a szüleim, mert ők is rock zenét hallgatnak nagyrészt. 13 évesen kaptam az első acélbetétesem (15 soros volt), amit imádtam/imádok. Most 14 éves vagyok és születésnapomra kaptam egy KMM bakancsot (lehet alakítani 5,15,20 sorossá).
Nem fog veled kötekedni senki szerintem, miért tennék? Idegenek lehet megszólják a stílusod, én suliban kapok “pofonokat”, főleg az alsósoktól. Dehát kisgyerekek véleménye meg nem érdekel. Próbálkozz azzal, hogy mivel a TE pénzed ezért azt vehess belőle amit akarsz, meg hogy még mindig jobb mint egy 20 centis magassarkú, meg 20kg smink. Próbálj velük beszélni, hogy neked ez tetszik, te neked ez a stílus jön be.
ha acélbetétes bakancsot szeretne a saját pénzéből miért ne vehetné meg? ha tetszik neki akkor vegye meg..ennyi.
én is vettem egyet mert már nagyon akartam, és nem bántam meg, örülök hogy megvettem. ha ebben érzem jól magam, akkor egyáltalán nem érdekel hogy az utcán mit fognak rólam gondolni, ezt hordom és kész.
14 éves korban kezd felnőtté átalakulni az ember, ha később úgy dönt a kedves kérdező hogy mégsem tetszik ez a stílus neki, akkor úgyse fogja hordani azt a bakancsot.
Úgy hogy én azt mondom próbáld megbeszélni a dolgot anyukáddal, és ha akarod, akkor vedd meg. Veszteni úgysem fogsz azzal semmit hogy kipróbálod. max a pénzt amit rá költöttél, de ennek a súlyát csak te tudod megállapítani. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!