A turiban miért lesznek agresszívabbak a nők?
Komolyan mondom, én imádok turizni, meg nem is lenne pénzem új ruhákra, de most már az eszemet vesztem, hog akármikor, bálabontás után előtt megyek még ha kevesen is vannak, azok bunkók és a ruhának sem tudok úgy örülni, mint szoktam.
Én tök udvarias vagyok, ha azt látom, hogy az én soromon akar nézegetni valamit, akkor arrébb megyek, hogy had nézze meg, majd visszamegyek később. Vagy ha valaki azt a részt nézi, amit én, akkor megvárom míg végez.
De amúgy meg mi megy?! A nők 90%-a szó nélkül "eltol" onnan ahonnan vagyok, vagy mögém áll úgy, hogy már majdnem hozzám simul és én akkor persze félreállok...
Egy promodban, vagy egy H&Mben inkább olyan a viselkedés, mint ahogy én is viselkedem, türelmesek a nők, kedvesek, és szólnak ha útban vagyok stb., nem félrelöknek. :(
(Tisztelet a kivételnek, de a többség tényleg így turkál!)
Minden kéz ugyanazt a szuper ruhát akarja megragadni; de a végén csak egy maradhat..! :)
Engem gyerekkoromban vittek sokszor turiba, én màr akkor megutáltam. A nők dühöngő őrültekké válnak, egy-egy "jó fogás" lehetősége láttán. De ne csüggedj: az üzletekben meg a próbafülkékért megy az élet-halál harc :(
Szia!
Én is így vagyok ezzel.
Vagyis nekem is ez a problémám.
Az idősebb nők egyszerűen megbolondulnak ilyenkor és nem érdekli őket semmi és senki,a lényeg,hogy ŐK ÉS CSAK ŐK kaparinthassák meg a legjobb ruhákat.
De ez akkor is undorító szerintem.
Lehetne nyugodtan is turizni,anélkül,hogy a másik embert agyontaposnánk.:S
De mindegy az öregek már úgysem fognak megváltozni.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!