1-10ig skálán hányas az alakom?
Figyelt kérdés
tudom,h fogynom kéne, nem régóta tornázom minden nap.
de mégis érdekelne a vélemény
2010. jún. 9. 01:59
11/23 anonim válasza:
Megnéztem a képed, és elolvastam a válaszokat. Én igenis azt mondom, hogy fogyj le, mert tényleg van honnan, 5-10kg, mivel feketében is vagy, meg nem a legjobbak a képek, nehéz pontosan meghatározni, hogy mennyit. A lábaidat biztos nem ártana formálni, meg szerintem a hasadat sem. Hiába mondja mindenki, hogy a kerek az szép, meg nem kell vékonynak lenni stb., főleg míg fiatal az ember, igenis fontos a jó megjelenés, és ehhez hozzátartozik, hogy az ember átlagos körüli súlynál mozogjon. Tudom miről beszélek, voltam a te méretedben, voltam kisebb is, és ég és föld volt az emberek megítélése, hozzáállása felém. Rajtad még könnyű javítani, úgyhogy hajrá! (Személyes megjegyzés, hogy az utolsó képen lévő cicanaci-szerűséget én hanyagolnám, fényes cuccokat max manöken-lábakra, de ez nem volt kérdés:)) 20/L
13/23 anonim válasza:
8/10
De szerintem nem kell fogynod. De nagyon pocsék képeket csináltál. Lehet hogy többet adnék skálára, ha normális pózokban mutatnád magad, és normális ruhában. Nem is látszik normálisan az alakod.
14/23 anonim válasza:
Szerintem jó a fekete ruha, mert slankít és a szőke hajat kiemeli!
Szerintem van rajtad 5-9 kiló felesleg itt-ott, de sporttal és egészséges étkezéssel jó lehetsz.
De nem értem, hogy az egyik képen vörös a hajad, a másikon meg szőke hosszú?
Te vagy egyáltalán?
26.L
16/23 A kérdező kommentje:
igen, én vagyok mindkettőn, csak 1-2 hét különbséggel készült a kettő.
a nadrág nem fényes és nem cicanaci, azért látszik így, mert villanyfénynél, vakuval van fényképezve.
köszi a véleményeket!
2010. jún. 9. 18:36
17/23 anonim válasza:
ami feketében 3 kiló az egyéként van 10 is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!