Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Eredeti? Www.Shooos.hu

Eredeti? Www.Shooos.hu

Figyelt kérdés
[link] eredeti cuccok?

2018. febr. 22. 21:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem eredetinek tűnik... Szép, igényesen van megcsinálva.
2018. febr. 24. 17:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Csak tapasztalatok is kellenenek:( nem tudom, hogy rendeljek e
2018. febr. 24. 19:03
 3/6 Shejdhidbd válasza:

Szia!

Nem tudom meg-e rendelted már a cipőt vagy ha egyáltalán akartál valamit rendelni.

Én az egész internetet átnéztem, vélemények után kutatva, de sajnos semmit, de semmit nem találtam. Ezen a kérdésen kívül találtam még egyet ezen az oldalon de az még egy választ se kapott.

Ezért fel kutattam a sneakerbox-ot.

Nekik van egy olyan blogjuk és egy videójuk az hogy hogyan kerüljük el a hamis cuccokat/oldalakat.

6 szempont alapján az én látásomból okés az oldal. Szép elrendezés,eredeti termék képek, márkák feltüntetése az oldal alján, eredeti árak, limitált darabszámú cipők azaz nem minden színben és minden méretben elérhetőek,viszont elérhető cipők vannak azaz nincsenek YEEZY-k például amik ugye megjelenéskor el is fogynak, szóval az nagy buktató lenne, ha lenne, elérhetőség, egy normális ÁSZF, visszaküldési garancia (14 napra emlékszem), és még üzletük is van Szlovákiában Pozsonyban.

Én úgy döntöttem, hogy rendelek tőlük egy cipőt talán a jövő héten. Ez az Adidas Pure Boost nevű cipő lenne. Még kutatok információk után azért remélem többet tudtam segíteni!

Üdvözlettel Norbi!

UI.: Azért ilyen hülye a nevem, mert minden foglalt.

2018. márc. 10. 15:53
 4/6 edem9810 válasza:

Valami fejlemény esetleg ? :D

Én is most gondolkozom h rendelek egy cipőt, viszont amit szeretnék, szinte csak az ő oldalukon elérhető már.

2018. aug. 27. 19:10
 5/6 anonim válasza:
100%
Én már többször rendeltem innen, mindig minden rendben volt. Mondjuk először jól jött a felvidéki szobatársam helyismerete :D Ő mondta, hogy náluk évek óta működő üzlet, mutatott is egy ottani árukereső-höz hasonló oldalt, 95%-os pozitív véleménnyel :-)
2018. nov. 21. 21:48
 6/6 anonim válasza:
100%
Helló! :) Nem tudom, hogy aktuális-e még ez a kérdés bárkinek, de én már többször is rendeltem onnan, és eredetik a cuccok! :) Nagyon gyorsan kiszállítják, nagyon profik, ha kell, cserélnek. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
2021. júl. 23. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!