Eredeti ez a Casio Retro?
Épp óra vásárlás előtt vagyok, főként Casio Retro érdekel, ez lenne a kiszemeltem, szerintetek eredeti?
Használt, 5ezer forintot kér érte.
Képek róla:
"olcsó gagyikat nem éri meg hamisítani"
Elég a képeket nézegetni:
A kérdező hátlapos képén a trágya hullámlemez itt is megfigyelhető.
Szóval mindent hamisítanak, amiből 50 cent haszon kisajtolható, pl. a hamis G-Shockokat brutál ipari mennyiségben öntik a piacra.
# 3/3 Időpont ma 21:41
Amit te linkeltél, az egy mostani, új óra. A kérdezőé egy régi, használt óra. Ki tudja már akkor hogy néztek ki a hátlapok. (Az más kérdés, hogy az akkori Casio nem "Casio Retro" volt, hanem akkor az volt "a" Casio, amit ma újra árulnak retróként.)
De ha már egy tucat órát hamisítanak, akkor nem csinálnak hozzá gagyi hátlapot, hiszen semmivel nem kerül többe mint az eredetire hasonlítót készíteni.
...
semmivel nem kerül többe az eredetire hasonlót készíteni...
"Amit te linkeltél, az egy mostani, új óra"
Lapozz lejjebb, ott a 2 dolláros "Casio" összehasonlítás is.
"Ki tudja már akkor hogy néztek ki a hátlapok"
Ezek a szériák kb. ugyanúgy néztek ki 25 évvel ezelőtt is. Amit írtam érvényes: ezen nincs rajta a tipus és module number (se elöl, se hátul)
# 6/6 Időpont ma 10:58
Ja, jogos, nem görgettem lejjebb.
Egy megjegyzés: a linkelt posztban a hamis óra hátlapja teljesen sima. Erre írtam, hogy ha már a hátlapot megmunkálják, akkor csinálhatja olyanra mint az eredeti - csak nem tudjuk hogy az milyen volt.
Bár valószínűleg hamis. Eddig nem vettem észre a "Made in China" feliratot - amit a Casio soha sem tett volna az órájára.
# 8/8 Időpont ma 12:05
Jól tetted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!