Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lanyok, ti minden nap tokelete...

Lanyok, ti minden nap tokeletes hajjal, sminkkel mentek el dolgozni?

Figyelt kérdés
Vagy elofordul, hogy egy-egy nap nem sminkeltek, vagy kicsit zsirosabb a hajatok a szokasosnal?
2018. febr. 22. 15:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem járok tökéletesen dolgozni. Nagyon ritkán sminkelek, és akkor se sokat. Az alapvető higéniát fontosnak tartom, tehát a rendszeres hajmosás, és hasonlók, de természetesen ha egyszer kimegy a fejemből, és nem mosok hajat, az nem változat semmin.
2018. febr. 22. 15:30
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Előfordul persze, hogy nincs elég időm erre reggel vagy épp rossz passzban vagyok és nincs kedvem ezekkel bajlódni. De azért ha nem is tökéletes hajjal, sminkkel megyek dolgozni próbálok javítani a helyzeten pl szárazsamponnal befújom a hajam és lófarokba vagy laza konytba felfogom, ha sminkelni nincs időm mattító arckrémmel kenem csak be az arcom meg egy kis ajakápolót kenek fel útközben. Teljesen lestrapáltan azért nem megyek dolgozni, de nem vagyok mindig top formában.
2018. febr. 22. 15:43
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem régebben volt hogz úgy indultam el, hogy mikor megláttam a tükörképem rosszul éreztem magam. Ma már jobban odafigyelek.

Tökéletes smink alatt nem tudom mi értesz. Az emberek nem szoktak a fél arcukra elkenődött rúzsban mászkálni.

2018. febr. 22. 18:26
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően én szívesen szánok erre reggel egy kis plusz időt. Ha nem is full sminkről van szó, egy kis korrektort,szempillaspirált szeretek feldobni plusz a szemöldököm megcsinálni. A szemöldökömben van 1-2 kisebb hézag, amit szeretek kitölteni és azt vettem észre ez dob a legtöbbet az arcomon. Ha van időm és kedvem akkor alapozó,rúzs, bronzer és szemhéjpúder is jöhet. 3 naponta szoktam hajatmosni, általában ki van engedve a hajam. Ha ez tolódik akkor szárazsampon + konty. Ha 5 nappal számolunk akkor mondjuk 3 nap meg van szépen csinálva a hajam sminkem, a maradék 2 pedig a hajamat tekintve konty vagy copf minimális sminkkel(szemöldök /szempilla). Bizonyos időközönként ha olyan állapotban van a bőröm illetve nem érzem szükségesnek gond nélkül megyek be smink nélkül is.
2018. febr. 22. 18:30
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
természetesen előfordul, hogy nem sikerülnek ezek a dolgok úgy, ahogy én szeretném, ilyenkor hagyom a csinosítgatást a fenébe és elfogadom, hogy ez egy ilyen nap (pl. elaludtam a hajam, pattanásom lett, kialvatlan vagyok)
2018. febr. 22. 19:12
 6/7 Metionin ***** válasza:
Dehogy :D van hogy csak 2 órára megyek be, akkor kb. van rajtam egy hidratáló krém meg labello. Konkrétan felállok a laptop elől, felveszek egy farmert meg egy cipőt és bemegyek. Utána hazajövök, farmer, cipő le és tolom tovább a gép előtt. Ha reggeltől estig bent vagyok, akkor meg egy komplett gót smink is elmegy rajtam. Pár órahosszáért nem szánom rá az időt hogy megalkossak egy sminket. A hajam az elvan magának, elég nehezen cseszi szét bármi, így az mondhatni mindig okés.
2018. febr. 23. 00:18
 7/7 anonim válasza:
Tudom hogy nem jo dolog de en nem megyek sehova kicsit zsiros hajjal vagy szempillaspiral nelkul. Sajnos ezen valtoztatni kene de en minden nap torekszem a szokasos 5-10 perces termeszetes sminkre. A hajamat neha vasalom. Sajnos nem erzem jol magam a boromben ha ezek a dolgok nincsenek meg.
2018. febr. 28. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!