Bindi Irwin szamomra a tokeletes no! Velemenyek?
Figyelt kérdés
Nincs tokeletes alakja, mégis a kisugarzasaval nalam veri az osszes hulye libat.
Mindig mosolyog, van hobbija, nem a kulseje a mindene, ertelmes dolgokkal foglalkozik, természetes,ritkan sminkel, gyonyoru, szexi, es még kedves, okos, intelligens no is. Egy igazi érték.
Elso ranezesre talan nem egy tipikos bombazo, de minel tobbszor nezem, annal szexibbnek tartom a kisugarzasat
Fokent ferfiak velemenyet varom.
2017. ápr. 22. 13:29
1/6 anonim válasza:
szerintem is gyönyörű nő, nem kell mindenkinek pálcika vékonynak lennie. az arca nagyon szép, és olyan nőies :)
2/6 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem mondani, hogy a korotok es nemetek is erdekel:)
2017. ápr. 22. 13:42
3/6 anonim válasza:
Szerintem jó ízlésed van, üdítő olyanokkal találkozni akinek nem a tucatlibák tetszenek hanem a karakteresebb nők. 22/N
4/6 anonim válasza:
Szerintem is szép:)
(De amúgy ha valaki vékony, akkor tucat és hülye??:O)
5/6 A kérdező kommentje:
Nem, dehogy is :D
Én ezzel csak arra céloztam, hogy vannak olyan lanyok, akiknek a szemelyiseguk tobbet er a legbombabb alaknal.
Es ez a lany tenyleg szep, de leginkabb nem a szepsege miatt jon be, hanem a szemelyisege miatt, meg hogy ilyen eletvidam
2017. ápr. 22. 17:37
6/6 anonim válasza:
#4-es, én sem az alakjára értettem a tucatos dolgot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!