Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Újra elkezdhetem a fültágítást...

Újra elkezdhetem a fültágítást otthon, ha igen, hogyan és mivel?

Figyelt kérdés

Napokkal ezelőtt volt még egy kérdésem, amiben az otthoni fültágítás utáni kinövésről kérdeztem, ami a fülem alá lett, ezen kívűl meg ugye sebes is lett a fülem.

De voltam orvosnál is, nem gennyes gyulladás, nincs vele semmi komoly, már el is múlt, fertőtlenítettem és Bepansepttel kenegettem, amit az orvos ajánlott.

Szóval még mindig azon a véleményen vagyok, hogy fültágítót szeretnék, de ez a dolog eléggé megijesztett még úgy is, hogy végül nem is volt ártalmas.

Most az a kérdésem, hogy ugye begyógyult a fülem, de az eddigi kitágított lyuk össze is ment.

Tehát akkor megint elkezdhetem ugyanúgy tágítani, ahogy legelőször csináltam? Mármint fültisztítópálcika, egyik fele hegyesre vágva, lefertőtlenítve és átdugom a fülemen megint? Őszintén szólva attól félek, hogy újra be fog sebesedni a fülem és a kinövés újra előjön, másképp pedig nem tudom hogyan csinálhatnám. Valami ötlet, tipp? :/

2018. febr. 21. 17:37
 1/7 anonim ***** válasza:
miert nem csinaltatod ezt szakemberrel?
2018. febr. 21. 19:05
 2/7 A kérdező kommentje:
Mert ugye akkor belevágnak a fülembe és úgy rakják bele az ékszert, de úgy pl nem forr össze a fülem, ha már nem szeretném és sebésszel kell megoldani. :s
2018. febr. 21. 19:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha így állsz hozzá,hogy "úgyis megunom és kiveszem" akkor felesleges nekiállnod :/ Bocsi
2018. febr. 22. 08:47
 4/7 anonim ***** válasza:

Am ha ugyanúgy csinálod nem gondolod h ugyanaz lesz a probléma ? Vegyél rendes tüskét/csigát.

Előző voltam

2018. febr. 22. 08:50
 5/7 A kérdező kommentje:

Nem azt mondtam, hogy 'egyszer úgyis megunom', hanem ha már nem szeretném, vagy ha kisebbet akarnék, vagy ha ezentúl már csak rendes fülbevalót szeretnék, stb, a kettő nem ugyanaz. :)

És de, gondoltam már rá, hogyha újrakezdeném ugyanígy, akkor megint előjönne-e, épp ezért írtam ki a kérdést, hogy véleményt kérjek. Nálunk meg például piercer sincs, vagy ilyesmi, ahol ugye megcsinálná, hogy ne kelljen otthon, de amint írtam, inkább otthon szeretném, vagy sehogy.

Rendes csiga és tüske után is néztem már, de a tüskék valahogy annyira nem tetszenek, kicsi, fekete csigát szeretnék lehetőleg, de olyat még nem láttam, most valamikor a hétvégén valószínűleg körbenézek, hátha találok olyat, ami tetszik. :)

2018. febr. 22. 09:16
 6/7 anonim ***** válasza:

Környékeden nincs apacs bolt ? Ott szoktak lenni

[link]

Vagy innen tudsz rendelni, viszonylag hamar ki is hozzák és olcsó is ;)

2018. febr. 22. 10:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Szintén előző voltam:)
2018. febr. 22. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!