Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Hogyan szőrtelenítitek...

Fiúk! Hogyan szőrtelenítitek a mellkasotokat6hasatokat? és milyen gyakran? (normális válaszokat léccí)

Figyelt kérdés
2010. jún. 8. 09:59
1 2
 11/13 anonim válasza:
Komolyan, itt látszik mennyire buta, agymosott, idióta ez a magyar fiatal társadalom. Ilyen ésszerűtlen kérdéseket hogy lehet felrakni? Józan ember beírja google-be, is 1 tonna közül kiválaszthatja, hogy melyik a jó.
2010. jún. 15. 10:44
 12/13 anonim válasza:
Normálisan: sok pasi szeretné, ha egy kicsit szőrösebb lenne itt-ott! Én sem vagyok egy esőerdő, de engem speciel abszolút nem érdekel. A sógorom viszont igazi borotvapamacs! De őt sem, a hugimat sem zavarja! Ha a csajodat irritálja, hogy szőrös vagy, dobd ki, csak a külcsínyre megy, nem a belbecsre! A szépség pedig így is, úgy is elmúlik, az okosság meg csak gyarapodik! Teljesen lényegtelen és érdektelen téma, hogy ki hol, és mennyire szőrös!
2010. jún. 16. 19:28
 13/13 anonim válasza:
17/L vagyok, de szerintem elég jártas a szőrtelenítőtémában, szóval válaszolok én is. A gyantát most beállították a legszarabb szarnak a világon. Igen, vannak, akiknek bőrirritációt okoz, de egy próbát bőven megér. Borotvát én se javasolnám, a borostás mellkas visszataszító. Ha kevés szál van rajta, akkor próbálkozhatsz csipesszel, de előfordulhat, hogy ez nálad felér majd egy mazochista előjátékkal és nem igazán fog tetszeni. Esetleg még kipróbálhatod az epilátort. Nagyon terjednek a rémhírek, hogy jajdefáj, de igazából forróságot és zsibbadást hamarabb fogsz érezni, mint fájdalmat. ha ez se jönne be, akkor ne búsulj. A csajok nem feltétlenül ezt nézik elsőre. Ha már van barátnőd és neki nem tetszik, ezért ő kért meg, hogy kezdj valamit vele, de látja, hogy mindent megpróbáltál, mégsincs siker, akkor nem fog tovább hisztizni ezen, hanem elfogad úgy, ahogy vagy. Hiszen az neki se jó, ha szenvedsz. ha mégse ez lenne, akkor dobd ki, de sürgősen.
2010. jún. 16. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!