Fiúk! Hogyan szőrtelenítitek a mellkasotokat6hasatokat? és milyen gyakran? (normális válaszokat léccí)
én a drasztikus eszközöktől tartok, szóval sima borotvával letolás és kész a mellkas-has (villanyborotva, hogy egy nagyon kicsi maradjon), aztán más helyen meg full csupaszra sima borotvával, na de van aki az egész testét gyantáztatja, nem is kevesen akár csak az én haverjaim között is ha szét nézek, még lábat, kezet is, pedig az már nem semmi sztem, de hát van ilyen is
(ja és mielőtt vaaki kitalálja, egyik sem homár, csak egyszerűen így tartják vonzónak magukat, amolyan alapelvárás maguk felé, amúgy meg tök kisportolt testük van, szal végül is nem rossz ... de ez is egyénfüggő, van akin tök bénán mutat van aki meg kicsit szőrösen jó, de sztem karbantartást mindenképpen igényel, h őserdő se legyen ...)
na én egyszer gyantáztattam le a mellkasom, utána kb fél évem ráment mire helyre jött, mert annyira begyulladt, égett az egész, benőtt azá a szőr és stb, szal nagyon megszenvedtem .. soha többet
a gyanta oké, tutibb módszer na de .... látod vannak ilyen veszélyei is, és tudok több ilyen esetről is
engem is csak a felső testemen zavar.persze intim rész az mindig sima:D
lábamat,kezemet sose szőrteleníteném
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!