Lányok, akik kevesebb pénzből éltek. Hol vásároltok?
Leginkább a kozmetikumok érdekelnének, ruhát nem vesz havi jelleggel az ember, illetve én is kizárólag leárazáskor szoktam.
Inkább kozmetikumok, hajápolás, bőrápolás.
Milyen kozmetikumokat használtok? Sampon, balzsam?
Arcápolók?
Érzékeny bőröm van, még a tusfürdőt is meg kell válogatnom, így kicsit nehezebb.
Drogériákban DM,Rossmann,Müller és még szeretem a Lidl sajátmárkáját a Cient is.Nekem onnan sok dolog bevált jobban mint a drágább árkategória,ha bevált az olcsó mért a drágábbat vegyem? :D
Sampon: Isana (Rossmann) vitaminos samponja fehér,narancssárga a flakonja csak 550 ft és szilikon mentes
Smink lemosó: Cien,törlőkendő szintén,meg a rózsaszín Brilliant samponja is jó a cien-nek,tusfürdő: változó,Müllerbe van nagy tusfürdő többféle kb 350 ft meg a DM balea 270-ért,szempilla spirál meg többi smink: változó, Lovely Essence olcsóbb árkategória..alapozót nem használok,dezodor:Fa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!