Hogyan lehetek szebb?
A hajadra ajanlom:
-banfi, helia D hajszesz. Babahajakat noveszt, ami megdusitja
-hajapolo szerek, pl: Helia D. Nagyon szepen apolja a hajvegeket, az ara nem egetrengeto es 1-1 hajmosas utan jol jon felkenni a hajadra.
-a ricinusolaj hajnoveszto hatasarol hires, bar nekem inkabb abban segitett, hogy egeszsegesebb legyen. Nott par babahajam, bar az szerintem a hajszeszeknek az erdeme, de ki tudja. Kend fel a hajadra 4-5 orara, ha gondolod hajtoveidbe is bemaszirozhatod es majd mosd ki.
Jol fedo alapozo:
-Estee Lauder Double Wear. Kicsit draga, de szerintem megeri az arat. Nekem fel eve megvan ugy, hogy hetente min. haromszor magamra kenem.
-Olcsobb verziok (nincsenek tapasztalataim roluk, de kremmanian jo velemenyeket lehet olvasni ezekrol a termekekrol): Astor Perfect Stay 24H alapzó + perfect skin primer, illetve Bourjois Healthy Mix Radiance Reveal.
5000 forint alatti arakban vannak.
Ha tovabbi sminktermekek, fogfeherito, parfum, arc-testapolo stb. utan szeretnel kutatni en ajanlom a www.kremmania.hu oldalt, en is onnan “inspiralodok”. Beirod a keresobe, hogy mondjuk testapolo es kiad egy csomot, mellette egy csomo velemennyel. Inkabb azok alapjan igazodj el, mint egy ember velemenye szerint.
A felesleg leadasara csak azt tudom mondani, hogy folytasd a sportolast es egyel egeszsegesen, a kalorialimited meg legyen 1200. Ha ezt betartod, hetente minusz egy kilora siman szamithatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!