Ha egy lány vékony, miért lesz automatikusan jó csaj?
Ha nagyon vékony genetikailag, már senki sem nézi az arányait (van-e melle, van-e dereka), sem az arcát, mert már automatikusan jó csaj és kész.
Olyat is olvastam már itt, hogy a vékony lányoknak csak szép lehet az arca, mivel csontos az arcuk, az meg szép.
(Konkrétan arra gondolt az illető, hogy vékony lánynak csak szögletes koponyaformája lehet, ez mondjuk nem igaz, mert kerek is lehet ugyanúgy. Tévedés, hogy akinek kerek az arca, annak be van hízva)
Szóval az ilyen alkatú lányok nem szép arccal is jó nők:
Nemrég volt kint egy kérdés az elsőnél is vékonyabb lánnyal, és olyan válaszok érkeztek, hogy a férfiak ölnének azért, hogy ennyire vékony lány legyen a barátnőjük, pláne ha a melle is pici, mert minden teli ducikkal manapság.
Szóval egy ilyesmi alkatú lánynak meg már elég sok dologgal kell kompenzálnia (szép arc, jó kisugárzás, jó természet, kezdeményezés, intelligencia, kifinomult stílus, stb), hogy kapjon némi figyelmet:
ne irigykedj... gyanítom úgy nézel ki, mint az utolsó képen linkelt tonna-donna.... azért tetszenek a vékony lányok a férfiak többségének, mert nem hurkásak, könnyűek, nem paszírozzák őket agyon szex közben... az első 2 linkelt képen elég jó testalkatuk van a lányoknak, a harmadik már tényleg nagyon vékony, de inkább az, mint az utolsó 2 képen lévő hájpacni. kezdj el tornázni és diétázni, ha azt akarod hogy téged is észrevegyen bárki.
amúgy ha csúnya valakinek az arca lehet akármilyen jó alakja sem lesz jó nő. de nyilván szebb ha nem nyomja el az arcvonásokat egy kiló háj és nincs tokája valakinek...
Egyébként a "jó csaj" az a kettő között van, legalább is az én környezetemben ezt tapasztalom. A formás, sportos, vékony derekú, lapos hasú, de nagy mellű és fenekű.
Tehát ezek közül egyik sem. Az első túl vékony, a második túl húsos.
Szerintem nincsen gáz a linkelt vékony lányok arcával.
Egyébként én úgy vagyok vele, hogy odáig semmi probléma nincsen azzal, ha egy nő teltebb, amíg jól érzi magát a bőrében (ebbe nem fér bele a vékony lányok besavanyodott savazása :D) és nem ér el drasztikus szinteket a teltség. Borzasztóan nőies és csinos tud lenni egy telt hölgy, pláne ha előnyösen öltözködik és ki van békülve magával, és a más alkatú emberekkel is:)
Ha pedig már túlsúlyról beszélünk, nos nyilván úgy is érezheti jól magát valaki, de szerintem az már valahol hanyagságot árul el az illetőről...
Az viszont egyik esetben sem opció szerintem, hogy valakit zavar a súlya, de csak sír a szája és büdös lóf_szat nem tesz ellene. Egyenesen visszataszító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!