Valaki el tudná magyarázni a Gucci körüli rajongás okát? A cuccok amiket árulnak egyszerűen ocsmányak, lógósak, giccsesek, a minőségük sem annyira egetverő az ára pedig gusztustalan.
30 éves srác vagyok és törzsvásárló a Guccinál.
Pontosan 3 éve, 2015 elején történt a tervezôváltás. Amúgy mindig is színes, vibráló cuccai voltak, ezen nincs is mit csodálkozni, hiszen olasz márka — lásd Valentino, Dolce Gabbana is hasonló valamilyen szinten.
Tényleg sokat nyitottak a fiatalabb vevôk felé, de hogy tucat lenne? Egyrészrôl reagálniuk kell az aktuális trendekre, lásd a most dívó streetwear õrületet, jogger nadrágok, kényelmes, lezser felsôk, másrészrõl saját stílusa van illetve új trendeket is vezet be (ezt majd a Zara mindig készségesen lekoppintja).
Rengeteg blogger, híresség, divatguru hord Guccit, gondolom, ez is közrejátszhat a népszerûségben. Magam részérõl nagyon jól érzem magam a cuccaikban, mindegyik darabot kreatívnak, lezserül elegánsnak, baromi menõen kinézõnek tartom s szerintem jól is állnak. Nem gyakran fog az utcán szembejönni:) Valahogy nagyon megérzik, hogy mi jön most be a vevõkörüknek, kb. mint az Apple.
Egyébként vannak letisztultabb cuccaik is, oké, kevesebb, de nem minden „giccses“.
Kérdezõ, neked milyen minôségbeli kifogásod merült fel? Vásároltál ott valamit, ami alulmúlta az elvárásaid?
Nekünk egy pólóing ment össze nagyon csùnyán az elsõ (!) mosás során, azonnal kicserélték, az újabb megint elvesztette a formáját és hamar fakult. Na ekkor én sem voltam elégedett, ez nem hozta az elvárható minôséget valóban. Más gondom nem volt. Amivel szerintem képtelenség melléfogni, az az Ace Sneaker, meg ált. a cipôk. Ezeket mesteremberek készítik Olaszo—ban és hihetetlenül kényelmesek, alig kopnak, tényleg nem tudok rosszat mondani.
Egy luxusmárka szerintem igenis lehet tarka, lehetnek lezser cuccai, oversize szabású darabjai —mellettük úgyis megtalálhatóak az estélyi ruhák, szôrmék, elegáns letisztult vonalú társai. Amit te a kirakatban látsz, az csak az olcsóbb, hétköznapi vonal, a pret—a—porter. .
Nem csak az egyszínû, unalmas, teljesen egyszerû kasmírpulcsi lehet luxusáru, ez nem arról szól :)
Csak az újgazdag prolik márkája lenne? Érzek ebben az igencsak lehúzó hozzászólásban egy nagy adag irigységet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!