Lanyok nektek bejonnek a kockahasu fiuk?
Nem a külső határozza meg a belsőt.
Képzeld, nekem bejön, páromnak enyhén kockás, és nem öntelt, hanem figyelmes, odaadó, segítőkész, tud szeretni.
Nem kell általánosítani. Nem a kockahastól válik valaki öntelté, kislány.
Nekem is kockás, mégse vagyok pö€$.
Sőt társaság kedvelő, türelmes, figyelmes művész lélek vagyok.
Csak olyannal vagyok bunkó, aki kivívta magának. :) Esélye pedig mindenkinek van, amíg rendes ember.
Rengeteg személyiséggel találkoztam s tudod mi a szomorú?
Az emberek kreativítása és érdeklődése nulla vagy szűk látókörű.
A zömének még csak hobbinak nevezhető elfoglaltsága sincs.
Határozott céljaik sincsenek igazából. ...sajnos.
Ettől függetlenül rendes vagyok másokkal. Ahogy az se érdekel kinek milyen alkata van.
Az már más ha modell kell vagy párkeresésben az ideált lesem, akitől elvárom azt a szintet, amit tartok önmagammal szemben is.
Szerintem ne álltalánosíts nagyon, amíg nem tapasztalsz több mindent az életben.
Tény sok hasonló ember van, de nem vagyunk egyformák. Unalmas lenne a világ.
A szépség ideál is mindenkinél más. Vannak itt is hasonló izlések.
Valakinek a mackós pasas, valakinek a vékony, másoknak a kifejezetten kövér alkat számít ideálnak.
Elgondolkodtató s hosszú téma ez, ha nyitott szemmel tekinted át mindezt.
Sokat szoktam elmélkedni az emberiségen. Néha magával ragadó, de olykor visszataszító is tud lenni.
Vajon te milyen lehetsz?
Önmagadon szoktál gondolkodni?
Mennyire ismered el a jó s rossz dolgaid?
Az önismerettel kezd :)
Lehet számodra a normális önbizalom az "öntelt".
Volt egy kiscsaj, aki oda vakkantott anno nekem. Meghívtam, beszélgettem vele. Végül pedig kibogóztuk miért olyan a látóköre amilyen.
De élveztem is. Azóta velem jön teniszezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!