Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 181-2 cm magasság nagyon...

Anunimusz2002 kérdése:

181-2 cm magasság nagyon magas egy lánynál? :/

Figyelt kérdés

16 éves vagyok.

Durva nagyon ez a magasság?

Mert igazából annyira nem érzem magam magasnak.

De ha felveszek egy 10 centis magassarkút,akkor az már 192 centi,ami már majdnem 2 méter..szóval így wááh :D

Kíváncsi vagyok a véleményetekre..

Egyáltalán bejön e ez a fiúknak?

Köszike előre is.

2018. jan. 31. 14:29
 1/10 anonim válasza:

Nekem abszolút bejönnek a magas lányok :)

16/F 185cm

2018. jan. 31. 15:05
 2/10 anonim ***** válasza:
62%
Hatalmas szerencsével áldott meg a sors. :) Pár év múlva fogod csak igazán érezni.
2018. jan. 31. 15:30
 3/10 anonim ***** válasza:
Irigyellek.Mehetnél modellnek. :) Csak a magas embereknek sokszor gerincferdülése van és ha nem tartja karban magát akkir nagyon elcsúnyulhat(ismerek ilyet). 17L
2018. jan. 31. 16:02
 4/10 anonim ***** válasza:

Baratnom 180 koruli es en nagyon irigylem, de o meg engem, mert a 169 cm-el tudok magassarkut hordani 😂😅

Szerintem nem hatrany ha valaki magas, az elobb emlitett lanyert is oda vannak egy csomoan. Ha meg karakteres arcod, jo mereteid vannak a modellkedeshez jol fog meg jonni a magassagod az eleted soran.

2018. jan. 31. 16:16
 5/10 anonim ***** válasza:
50%
A magasság nem baj, az elmebaj viszont más tészta(azaz hogy rendszeresen felteszed itt ugyanezt a kérdést).
2018. jan. 31. 19:32
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem baj,persze attól is függ hány kiló vagy hozzá. Attól, hogy valaki magas nem biztos, hogy modellalkat. A mostani tizenévesek között sok a magas fiú, de sokmindentől függ, hogy bejössz-e a fiúknak a magasság csak egy dolog.
2018. jan. 31. 21:43
 7/10 anonim ***** válasza:
17%
Igen, eléggé magas vagy így!
2018. febr. 1. 08:18
 8/10 anonim ***** válasza:
Ellenkezőleg, nagyon tetszenek a 180 feletti nők.
2018. febr. 1. 13:04
 9/10 anonim ***** válasza:
Nagyon is bejön! :)
2018. febr. 1. 14:48
 10/10 $$$$$ ***** válasza:

Szerintem nem :) . Mondjuk én 203 cm vagyok tehat en sose nezem egy lany magassagat mert mindegy milyen magas csak legyen nallam kissebb. Ami lássuk be nem nehez😂😂 .csak anyi hogy egy magasabb sracot kell találnod az átlagnál vagy egy olyat akit nem zavar ha magasabb vagy nála, es persze ha téged se zavar ha esetleg kissebb nállad :) . Mert pl: Ha az en magasságomat nézzük akkor még ha rajtad van a 10 cm eres magassarku akkor is kisseb vagy 11 cm erel :) .

17/F

2018. febr. 1. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!