181-2 cm magasság nagyon magas egy lánynál? :/
16 éves vagyok.
Durva nagyon ez a magasság?
Mert igazából annyira nem érzem magam magasnak.
De ha felveszek egy 10 centis magassarkút,akkor az már 192 centi,ami már majdnem 2 méter..szóval így wááh :D
Kíváncsi vagyok a véleményetekre..
Egyáltalán bejön e ez a fiúknak?
Köszike előre is.
Nekem abszolút bejönnek a magas lányok :)
16/F 185cm
Baratnom 180 koruli es en nagyon irigylem, de o meg engem, mert a 169 cm-el tudok magassarkut hordani 😂😅
Szerintem nem hatrany ha valaki magas, az elobb emlitett lanyert is oda vannak egy csomoan. Ha meg karakteres arcod, jo mereteid vannak a modellkedeshez jol fog meg jonni a magassagod az eleted soran.
Szerintem nem :) . Mondjuk én 203 cm vagyok tehat en sose nezem egy lany magassagat mert mindegy milyen magas csak legyen nallam kissebb. Ami lássuk be nem nehez😂😂 .csak anyi hogy egy magasabb sracot kell találnod az átlagnál vagy egy olyat akit nem zavar ha magasabb vagy nála, es persze ha téged se zavar ha esetleg kissebb nállad :) . Mert pl: Ha az en magasságomat nézzük akkor még ha rajtad van a 10 cm eres magassarku akkor is kisseb vagy 11 cm erel :) .
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!