Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az taszító ha egy lány túl magas?

Az taszító ha egy lány túl magas?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok és 176 cm. Az osztályban én vagyok a legmagasabb és ez kicsit zavaró.Főleg mivel nagyon vékony is vagyok. És én is úgy gondolom hogy általában ha egy fiú jár egy lánnyal akkor a fiúnak kell a magasabbnak lennie de nálam ez elég nehéz lesz.Szerintetek ez gáz?

2017. nov. 8. 19:29
 1/10 anonim ***** válasza:
95%

ellenkezőleg

vonzó ha egy lány magas

csak neked kell megszoknod hogy kisebb pasid van

2017. nov. 8. 19:33
 2/10 anonim ***** válasza:
44%
Alacsony nőként írom, hogy mit meg nem adnék azért, ha ilyen magas lehetnék. Pl. sokkal könnyebb lenne motort is választani, ráférnék a sportgépekre. No meg a mindennapi élet is sok téren könnyebb lenne. Örülj neki, hogy ilyen vagy!!
2017. nov. 8. 19:36
 3/10 anonim válasza:
72%
Èn 185 körül vagyok 24 èvesen xDD
2017. nov. 8. 19:37
 4/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) örülök hogy ezt mondjátok mert volt már aki ugyan ezt mondta csak én még mindig nem vagyok elég magabiztos ebben a dologban.
2017. nov. 8. 19:40
 5/10 anonim ***** válasza:
34%
Nekem egy kicsit taszító, ha a lány magasabb nálam. Csak azért írom, hogy tudd, van olyan fiú is, akinek nem tetszik. 22f
2017. nov. 8. 19:59
 6/10 anonim válasza:
6%
Az a probléma, hogy a nők szemében a náluk alacsonyabb férfi nem ember. Én ezért kifejezetten nem kedvelem a magas nőket.
2017. nov. 8. 20:31
 7/10 anonim válasza:
71%
195 magas férfiként mindig is az átlagnál magasabb lányok vonzottak. Ne aggódj, a legtöbb férfi szereti a magas lányokat. Általában a lányoknak szokott olyan gondja lenni, hogy nem szeretik, ha alacsonyabb párjuk van, de ha ez téged nem zavar, akkor semmilyen gond nem lesz.
2017. nov. 8. 21:24
 8/10 anonim ***** válasza:
74%

176 szerintem még nem olyan magas. Pont annyi volt exem is. Egy 10centis magassarkúban volt majdnem olyan magas mint én (187cm vagyok). De hát azt sem hord minden lány. De engem egyáltalán nem frusztrálna az sem, ha magasabb lenne a párom. Nem attól érzem magam férfinek, hogy magasabb vagyok. És nem is attól fogok férfinek annak tűnni.

25f

2017. nov. 8. 22:04
 9/10 anonim ***** válasza:
Dehogy inkább vonzóak. Számomra. Mások számára pedig nem. Ezen ne rugózzál.
2017. nov. 9. 05:37
 10/10 anonim ***** válasza:
33%
Sokkal jobb egy alacsony lány
2017. nov. 9. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!