Mi a véleményed erről az alakról? Ez már körtealaknak számít?
kicsit leégtél :S:S:S
Szerintem ez nem körte, nagyon szép az alakod csak a hasad kicsit nagy..sportolj!
Ez messze nem körte alak.
Ahogy előttem is írták, ha a hasadat kicsit megdolgoznád, akkor sokkal jobb lenne az összhatás.
Nekem is kicsi mellem van, de mivel a hasam szép lapos, így összhatásban egész jól mutat. :)
Dehogyis körte alak, nagyon csinos vagy. Egy lánynak kell, hogy legyen ekkora csípője, éppen ideális a derék-csípő arány. A derekad is karcsú. 10/10 és hidd el, nem osztogatok csak úgy tízeseket, de hogy kötekedjek is, nem áll jól, ha kicsit le vagy égve, mert rózsaszínes lesz a bőröd és az nem az emberek, hanem a malackák színe. Amit én ajánlok, az valamilyen béta-karotin kapszula vagy vmilyen önbarnítókrém esetleg béta-karotinos naptej. Ezektől egy kicsit narancssárgásabb lenne a bőröd, az meg ezzel a rózsaszínessel együtt gyönyörű barna szít ad.
24F
Ja és, ha gondolod a jótanácsért cserébe megadhatod a telefonszámod. (Csak arra az esetre, ha úgy érzed, szükséged lenne valakire, aki rendszeresen javítja az önbizalmadat.) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!