Napraforgó13 kérdése:
A fiúk mit gondlnak az baba arcú lányokról?
Figyelt kérdés
nos 18 éves vagyok és sokkal fiatalabbnak nézek ki. kerek fiatalos arcom van. a fiúk ezekről mit gondolnak?2018. jan. 26. 21:01
1/8 anonim válasza:
Nyilván tetszik nekik.
Szebb egy bájos babapofi mint valami csúnya formatlan.
2/8 anonim válasza:
Hidd el, ez teljesen más mindenkinél.
És amúgy is csak akkor tudnék bármit is gondolni, ha látnálak, ismernélek.
3/8 anonim válasza:
Én 20 éves vagyok, de nagyon baba arcom van és nem kifejezetten nőis vonásaim vannak. Mármint sokan dícsérték már a szememet vagy az arcomat,mosolyomat,de alapvetően az van, hogy te 20 éves vagy? 16-nál nem néznek többnek. Nem is sminkelem magam, pattanásom sincs, a bőröm nagyon sima. Tényleg mint egy 2-3 éves kisbaba arca. Én nem szeretem,mert szerintem a férfiak nagy részének ez nem tetszik. Nem szeretem ha kislányosnak írnak le vagy nagyon fiatalos, baba arcúnak. De megtartom magamnak ezt, mert szinte mindig megkapom ezt. Nőktől férfiaktól egyaránt.
4/8 anonim válasza:
Selenanak is kifejezetten ilyen az arca es szeretik:)
5/8 anonim válasza:
Én általában azt,hogy cuki,és szét kell nyúzni:)
6/8 A kérdező kommentje:
ez alatt mit értessz utolsó kommentelő?
2018. jan. 28. 08:33
8/8 anonim válasza:
nagyon édi, imádom simizni, puszilni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!