Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Megbízható a brands.hu?

Megbízható a brands.hu?

Figyelt kérdés
Szeretnék rendelni ruhát a brands.hu ról de még sosem rendeltem internetről. Biztonságos,kényelmes? Milyen tapasztalatai vannak azoknak akik már rendeltek innen?
2010. jún. 6. 09:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Én eddig csak 1x rendeltem,de még biztos fogok. Szerintem jó cuccok vannak és sok%-kal leértékelve. Igaz,a szállítási költség kicsit soknak tűnik,de többszörösét megspórolod a rendelt cuccokon. Mire vagy kíváncsi? Lehet nem írtam le.
2010. jún. 6. 10:10
 2/8 A kérdező kommentje:
mennyi a szállítási költség? milyen cuccok vannak? hány napon belül hozzák ki? vissza lehet cserélni? nagyjából ezek érdekelnének. am kösz a választ :)
2010. jún. 6. 10:22
 3/8 anonim ***** válasza:
Szállítási ktg 1390 Ft. Kb 10-15 napon belül küldik ki, munkanapokon,ezért olyan szállítási címet adj meg,ahol át tudod venni. Ha vmi hiányzik,vagy hibás,ilyesmi,akkor 8 napon belül jelezd az ügyfélszolgálaton,sztem cserére nincs mód,csak visszafizetésre. Ilyenkor csak a vételárat kapod vissza,a kiszállítási ktg-et nem. Mindenféle cucc szokott lenni. Smink(astor,max factor,stb.)ruhák,cipők(minden ami létezik)konyhai cuccok(tefal,jemie oliver)könyv,dvd,cd,üdülési lehetőség,ajándéktárgyak. Ha kell meghívó,szólj!
2010. jún. 6. 10:57
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ :)
2010. jún. 6. 11:29
 5/8 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen!
2010. jún. 6. 11:48
 6/8 forever-team válasza:
Megbízható, már többször rendeltem tőlük. (Ha azonnali meghívó kell, tudok küldeni: forever-team@mailbox.hu)
2010. aug. 15. 12:14
 7/8 cido válasza:

Engedjétek meg, hogy adjak egy frissebb választ is. Ha korábban olvasok az enyémhez hasonló esetekről (vannak), biztosan nem rendelek tőlük. A munkájukhoz és az ügyfelekhez való hozzáállásuk botrányos, egyszerűen elfogadhatatlan. Több, mint 5 hete rendeltem tőlük, elkövettem azt a hibát, hogy előre kifizettem. Az eddigiekből gondolom nyilvánvaló, hogy a termék még mindig nem érkezett meg, a rendelésem állapota az oldalukon 5 hét után is "feldolgozás folyamatban" volt (azt már csak csendben említem meg, hogy még a bankkártyás fizetést sem tudják helyesen leírni...). A kiszállítás "gyorsaságáról" már korábban is hallottam, de mivel futárcéget váltottak (DPD), ezért javulásban reménykedtem. A DPD-ről hiteles képet kaphatunk, ha rákeresünk, sok a negatív vélemény.

Sajnos én is bedőltem a hatalmas akcióknak, nem néztem eléggé utána ennek az oldalnak... De biztosak lehetnek benne, hogy ez soha többet nem fog előfordulni.

2015. ápr. 10. 14:40
 8/8 anonim válasza:
szeretem őket nagyon, kedvesek és megbízhatóak :) rendeltem már cipőt pólót sálat mind szuper volt :)
2015. szept. 15. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!