Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintem egész szép lány...

Szerintem egész szép lány vagyok, mégis mindenki csak barátként tekint rám. Mi a baj?

Figyelt kérdés

Kortársaim a szemem láttára pasiznak be, utánam meg csak olyanok jönnek akik lefeküdni akarnak velem.

Szerintem egész szép vagyok, de ez már egy kicsit kiborít, hogy csúnyának tart kb mindenki.

Nincs önbizalmam, párkapcsolatban sem voltam és valószínűleg rosszul látom magam a tükörben.

17/L

2018. jan. 21. 20:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
83%
Ki akar csunyasagokkal szerinted osszejonni? Tartsd magad nyugodtan szepnek, de ha nem ez az igazsag egyszer ugyis pofaraesel...:///
2018. jan. 22. 22:20
 12/19 anonim ***** válasza:
3%
Tapasztalat, "kedves" utolsó?:))
2018. jan. 22. 22:24
 13/19 anonim ***** válasza:
80%

Nem tapasztalat, de ha masok csunyanak latjak akkor valoszinuleg nem a legszebb, de szegeny nem tehet rola, hogy torz az onkepe. :/

Inkabb tudja meg hogy csunya minthogy szepnek higyje magat

2018. jan. 22. 22:29
 14/19 anonim ***** válasza:
85%
Igen utolso, nekem van egy ilyen ismerosom, nagyon csunya az osszes ismerosom szerint azonban az a leanyzo azt hiszi magarol, hogy modell meg kifutora valo. Sok emberrel pontoztattam, mindenki 10/4et adott ra. Nagyon csunya lany. Azt se tudom, hogy alakja vagy arca rosszabb. Fiu lany vegyesen elmondta, hogy undoritoan csunya. De az a lany nagyon bekepzelt es ez nem csak csunyava teszi(meg csunyabba), hanem visszataszitova is. Egy szereny, csunya lanyt mindenki jobban szeret mint egy csunya, bekepzelt lanyt. Szerintem ne tarts magad ilyen nagyra, ha senki se kozeledik feled
2018. jan. 22. 22:33
 15/19 anonim ***** válasza:
Mi van velem? Én voltam 22.10kor az utolsó...
2018. jan. 22. 22:52
 16/19 anonim ***** válasza:
4%

Kis 12 évesek közé keveredtem, vagy mi történt? Azért nem tudtok normálisan beszélni a többiekkel, csak csúnyázni a másikat, mert ezt kaptátok ti is egész életetekben? Fogjátok is még akkor, de ilyen hozzáállással egyéb fincsi szemétségeket is, nyugi.

22:09 22:52 Látom te sem tudsz gondolkodni, nyilván nem a te válaszodról írtam...

2018. jan. 23. 01:59
 17/19 anonim ***** válasza:

01:59

Nem kell rögtön sértegetni, csak hirtelen nem értettem, hogy mi van, és meg mertem kérdezni, hogy kinek címezték az utánam írt választ...

Te sem vagy valami értelmes.

2018. jan. 23. 06:55
 18/19 anonim ***** válasza:
4%
Sajnálom, hogy nem voltam elég cukormázas, amikor egyértelmű dolgot kellett neked elmagyarázni.
2018. jan. 23. 13:30
 19/19 anonim ***** válasza:
80%

Csak rendkívül pofátlan.

Semmi baj.

2018. jan. 24. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!