Miért roncs a hajam? Sosem vasalom, évente max 2x festem. Hetente 1-2x mosom. Használok hajolajat minden mosás után. Valamint csak télen, és csakis a tövét szárítom a hajamnak. Mégis az egész roncs.
Ha kevés és vékonyszálú hajad van, azzal sok mindent nem tudsz csinálni, max póthaj. Nekem is olyan van, de szép egészséges. Én argánolajat és pakolást használok. Főleg a pakolás tette rendbe. Állítólag a ricinusolaj hajnövesztő, de én nem próbáltam.
Viszont ha ennyire súlyos a helyzet, akkor én elmennék fejbőrdiagnosztikára, ott meg tudják nézni, hogy igényel e valami speciális kezelést a dolog. Attól függően amit ott mondanak , elmennék bőrgyógyászhoz is!
Fejbőrdiagnosztika nálunk régen a gyógyszertárban volt, és ingyenes. Szerintem nézz utána!
Próbáld ki a Serical Carota pakolását! Isteni jó, és filléres tétel! gyönyörűen felpuhítja a hajat! Hajmosás után vastagon tedd a hajadra, ne sajnád, és hagyd rajta 5-10 percig. Fodrászkellékesnél tudod megvenni! Ami még nagyon bevált nekem, az a fekete avonos sampon, asszem Supreme Oils a neve. Ez a legjobb amiket valaha használtam.
(Első vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!