Miért van ilyen kevés igényes lány az utcákon? Alig látni makulátlan, ránc nélküli bőrrel, hosszú selymes hajjal rendelkező lányt.
Figyelt kérdés
2018. jan. 21. 12:27
21/23 anonim válasza:
Na de mi a baj az alapozóval? Én CC krémet használok, alkalmakra alapozót, nem gondolom, hogy lenne ezekkel bármi baj. A smink egy nagy lehetőség, szeretem kihasználni, DE ahogy írtam is: nem arra szolgál, hogy maszkot készítsünk magunknak, meg kell tanulni a szépet kiemelni, a kisebb hibákat pedig elfedni.
Az nem megoldás, ha egy pattanásos bőrű lány 20 réteg alapozót visz fel az arcára, kozmetikushoz/bőrgyógyászhoz kell fordulni, a legtöbb ilyen bőrprobléma kezelhető, csak meg kell találni a módját.
22/23 anonim válasza:
Sőt! Sokszor a bőrgyógyásznál sem lehet megállni, élő példa voltam, hogy nőgyógyászati bajok okozták a ronda arcbőrömet (is). Az rendbe lett téve, amúgy semmi extrát nem használok, shea vaj, rózsavíz, natúr szappan és jó minőségű sminktermékek. Csak rossz emlék, hogy milyen volt régen...
23/23 anonim válasza:
Amúgy a másik baj hogy könnyű mondani hogy nem szabad ezeken spórolni de ha én mindenféle mesterfodrászhoz, kozmetikushoz, bőrgyógyászhoz (ha eredményt is szeretnék alap a magán) járok, hajápolókat, arcápolókat, táplálékkiegészítőket, sminkeket veszek meg úgy mindenre szórom a pénzt ami jó a bőrömnek, egy átlag fizetésből ezt nem hiszem hogy meg tudom magamnak engedni rezsi/kaja/ruházkodás/egyéb kiadások mellett, a szép arcbőr pedig nem hiszem hogy megéri a vajas kenyéren élést, meglátszik az emberen ha éppen csak kijön hó végén és akkor b...hatja a szép arcbőrt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!