Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért van ilyen kevés igényes...

Miért van ilyen kevés igényes lány az utcákon? Alig látni makulátlan, ránc nélküli bőrrel, hosszú selymes hajjal rendelkező lányt.

Figyelt kérdés
2018. jan. 21. 12:27
1 2 3
 21/23 anonim válasza:

Na de mi a baj az alapozóval? Én CC krémet használok, alkalmakra alapozót, nem gondolom, hogy lenne ezekkel bármi baj. A smink egy nagy lehetőség, szeretem kihasználni, DE ahogy írtam is: nem arra szolgál, hogy maszkot készítsünk magunknak, meg kell tanulni a szépet kiemelni, a kisebb hibákat pedig elfedni.

Az nem megoldás, ha egy pattanásos bőrű lány 20 réteg alapozót visz fel az arcára, kozmetikushoz/bőrgyógyászhoz kell fordulni, a legtöbb ilyen bőrprobléma kezelhető, csak meg kell találni a módját.

2018. jan. 24. 01:01
 22/23 anonim válasza:
Sőt! Sokszor a bőrgyógyásznál sem lehet megállni, élő példa voltam, hogy nőgyógyászati bajok okozták a ronda arcbőrömet (is). Az rendbe lett téve, amúgy semmi extrát nem használok, shea vaj, rózsavíz, natúr szappan és jó minőségű sminktermékek. Csak rossz emlék, hogy milyen volt régen...
2018. jan. 24. 01:04
 23/23 anonim ***** válasza:
Amúgy a másik baj hogy könnyű mondani hogy nem szabad ezeken spórolni de ha én mindenféle mesterfodrászhoz, kozmetikushoz, bőrgyógyászhoz (ha eredményt is szeretnék alap a magán) járok, hajápolókat, arcápolókat, táplálékkiegészítőket, sminkeket veszek meg úgy mindenre szórom a pénzt ami jó a bőrömnek, egy átlag fizetésből ezt nem hiszem hogy meg tudom magamnak engedni rezsi/kaja/ruházkodás/egyéb kiadások mellett, a szép arcbőr pedig nem hiszem hogy megéri a vajas kenyéren élést, meglátszik az emberen ha éppen csak kijön hó végén és akkor b...hatja a szép arcbőrt.
2018. jan. 24. 06:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!