Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért van ilyen kevés igényes...

Miért van ilyen kevés igényes lány az utcákon? Alig látni makulátlan, ránc nélküli bőrrel, hosszú selymes hajjal rendelkező lányt.

Figyelt kérdés
2018. jan. 21. 12:27
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
95%
Azok nem ott mászkálnak ahol te XD
2018. jan. 21. 14:05
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom te melyik bolygón élsz de én rengeteg ránctalan hosszú fényes hajú fiatal lányt látok minden nap.
2018. jan. 21. 14:08
 13/23 A kérdező kommentje:
Jó neked. Szerintem 30-ból, jó ha 1 ilyen.
2018. jan. 21. 14:26
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Pénz, idő, energia, képzetlenségből adódó hiány. Egymást próbálják utánozni a sok szolival, műkörmökkel, műszempilákkal, egészségtelen táplálkozással. Baromi sok idő, energia, pénz az hogy valaki mindig tipi-topi legyen. Rendszeres kozmetikába járás (igényes kozmetika nem valami hatodrangú), fodrászhoz járás, edzés, igényes táplálkozás&folyadékbevitel, minőségi termékek használata. Kell egy normális ideál is fejben anélkül nem lesz semmi. Sokan nem tehetik meg anyagilag, nincs idejük és energiájuk erre vagy nem is érdekli őket esetleg nem tudják hogy van magasabb színvonal mint amit elértek. Vannak Budapesten bizonyos környékek ott látsz ilyen lányokat, de kevesen vannak.
2018. jan. 21. 23:03
 15/23 anonim ***** válasza:
94%

Segítek, ez azért van mert ezek genetika kérdése, attól hogy felkensz egy rakás sminket alatta még mindig ránoc és ronda a bőre szóval max TE hiszed azt hogy szép makulátlan a bőre.

A haj főleg, munkatársamnak vastag de brutálisan göndör haja van, a vasalás tönkreteszi, mindenféle hajápolótól csak elnehezedik és zsírosnak tűnik, nem mindenkinek van kész mesterfodrász/sminkes csapata otthon hogy minden nap tökéletes legyen.

2018. jan. 21. 23:22
 16/23 anonim ***** válasza:
86%

Hat bekaphatod, kerdezo! :D

En igenyes lanynak mondanam magam, mert attol fuggetlenul, hogy nem egeszseges a hajam, es a borom, nem vagyok soha budos, nem zsiros a hajam, nem piszkos a kormom, nem retkes a ruham. Az igenyesseg nem fugg ossze a makulatlan kulsovel. Latom, teged elvarazsoltak az instagramos, photoshopolt cica macak. Eleg szomoru.

A borom mitesszeres es heges a sok nyomkodastol, zsiros es szaraz egyszerre. Ez van. :) Alapozot nem hasznalok, mert ha nem levegozik a borom, kiuteses lesz a smink alatt , ami marhara viszket, aztan ha elkaparom, meg jol be is gyullad. Igy csak szempillaspiralt es szemoldok ceruza hasznalok.

A hajam is nagyon gyorsan zsirodosik, igy 2 naponta mosom, minden masnap szaraz samponozom. Ha mar vallalhatatlan, oszekotom lofarokba. Most szaraz mar, mint az allat, jovo honapban megyek vagatni a vegebol.

A testem tobbi reszen szaraz a borom, leginkabb a hideg miatt, hiaba testapolozok ezerrel es iszom a vizet. Telen mindig ez van, melegebb idoben pedig mindig ,, normalis,, a borom.

Ja, es raadasul ekcemas is vagyok. Csak az ujjaim kozott es fenekemen jon ki.

Kuzdok minden problemammal, ez az elso es legfontosabb.

Ne haragudj, tenyleg oszinten sajnalom, hogy elsosorban a sajat problemaimmal akarok foglalkozni, nem az ilyen befordult ficsurok velemenyevel.

2018. jan. 22. 08:26
 17/23 anonim ***** válasza:
96%

Amúgy tökjó hogy egyik kérdésben azért sírnak a pasik hogy miért sminkelik maguk a nők nert az olyan mű és ronda, nélküle sokkal szebbek majd a következő kérdés arról szól miért nem sminkelik maguk hogy tökéletesre kamuzzák az összképet, anélkül rondák majd kollektíven megy a sírás hogy a csúnya gonosz nők úgy néznek ki ahogy ők akarnak éa nem felelnek meg két teljesen ellentmondó elvárásnak egyszerre.

Na menjetek ám a tudod hova.

2018. jan. 22. 10:12
 18/23 anonim ***** válasza:
93%

Most miért vagytok így kiadva ilyen hülye kérdésen? :DD

Azért, kérdező, mert makulátlannak lenni pénz, idő és jó genetika kérdése. Az âtlagember mindháromnak híján van.

2018. jan. 23. 17:03
 19/23 anonim válasza:
8%

Egy problémás bőrt is szép ápolttá lehet varázsolni, csak bele kell fektetni energiát, időt. Jó kozmetikus, otthoni ápolás, minőségi táplálkozás, szükség esetén étrendkiegészítők és vitaminok csodákra képesek. Ezt magamon is megtapasztaltam.

Sokan ott is elrontják, hogy drogériás, tömegtermékeket vásárolnak, melyek nagyrészt nem érnek semmit. Én már nem vásárolok drogériában apróbb dolgokon (például dezodor, fogkrém, fogkefe, lábkrém) semmit, csak professzionális termékeket a megfelelő helyeken. Így a hajam valóban mindig olyan, mintha fodrász készítette volna, a sminkem pedig nem egy vastag maszk, inkább olyan, amire egy smink hivatott: kiemeli, ami szép, eltakargatja a hibákat.

Sokkal-sokkal jobban megéri ilyen termékekbe fektetni. Mikor megveszem, drágább, de kevesebb kell belőle vagy kevesebbszer, ráadásul valóban hatásos, tehát megéri az árát.

Bár nekem póthajam van, de itt is a drágát érdemes csak megvenni. Sokan 40-50 ezerből akarnak megúszni egy hajhosszabbítást, ami nem jó út... Sok az otthon összebarkácsolt "frizura" is, nem nyújtanak igényes hatást, mert szerintem ezt szakemberre kell bízni, a fogunkat sem otthon gyógyítjuk...

Egy nőnek sosem szabadna pénzt, energiát, időt sajnálni a bőre, a haja és a fogai gondozására, az öltözködésre. Az öltözködés szerintem nem költséges, mert márkás, gyönyörű és minőségi darabokat lehet kifogni turkálókban is, nekem is van pár lelőhelyem, egyik világmárkák termékeit is forgalmazza, imádom.

Nekem édesanyám is nagyon ápolt, ízléses nő, szinte beleszülettem abba, hogy foglalkozzak a külsőmmel. Szerintem megéri. Talán nem olyan rossz a helyzet, mint ahogy lefestetted, de vannak érdekes kinézetek...

2018. jan. 24. 00:08
 20/23 anonim ***** válasza:

#19 az a baj ezek látják a szép ps-elt instagram képeket ahol a csaj sunyin sminkben van és nakik onnantól az a "tökéletes bőr" , mindenféle hiba, elszíneződés, pirosság nélküli 100% egyenletes bőrt pedig NEM tudsz krémekkel csinálni, ha ilyen egyszerű lenne nem vennének alapozót.

Jó bőröm van, puha, hidratált, nem pattanásos, sokan dícsérik de kenhetem bármivel, nem fog így kinézni [link]

2018. jan. 24. 00:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!