Férfiak, jó nőnek tartjátok Emily Ratajkowski-t?
Figyelt kérdés
Tényleg sosem volt plasztikázva?
Csak mert kicsit nehéz elhinni, hogy ilyen extrém vékonyan ekkora természetes, tökéletesen feszes, kerek mellei legyenek, néhány képen konkrétan kiállnak a bordái. Bár lehet, irigy vagyok.
2018. jan. 19. 17:20
11/16 anonim válasza:
Ő olyan mint a Kim Kardashian, hogy semmire nem jó csak jól néz ki és pénzt csinált a kinézetéből?
12/16 anonim válasza:
Utolsó.
Pontosan olyan. Csak magasabb és vékonyabb a testalkata. Bejött neki a biznisz. Óriási rajongótábora van. :)
14/16 anonim válasza:
Aránytalan. Túl nagy a melle és hozzá túl vékony
15/16 anonim válasza:
En is ilyen vekony vagyok es nekem is kb ekkora melleim vannak, szoval letezik ilyen. Genetika. Apai nagymamam volt ilyen alkatu, valoszinuleg tole orokoltem.
16/16 purczeld95 válasza:
Én a világ egyik legjobb nőjének tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!