Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/19 anonim válasza:
És miért nem néz ki minden férfi úgy, mint Leonardo Dicaprio vagy Brad Pitt? Ez hülye kérdés, de amúgy meg nem lenne jó, ha minden nő úgy nézne ki, mert én pl. átlagos külsejű férfi vagyok és az átlagos külsejű nők is le****nak, na most, ha minden nő így nézne ki, akkor az esélyem a nőknél még minimálisabb lenne, mert nem hiszem, hogy olyan külsejű nők, mint amilyet a kérdező mutatott összejönnének egy átlagos kinézetű férfivel, hiszen az átlagos külsejű lányok is eléggé felszínesek, akkor ilyen átlagon felüli nekem még csak vissza se köszönne.
2/19 anonim válasza:
1) Ha midenki ugyanúgy nézne ki, nem szépnek tituálnák hnem átlagosnak és mindenki unná.
2) Mert az ő szülei nem Ádám és Éva ergo nem mindenki az ő genetikájukat örökölte.
3) Még szerencse, mert nem mindenkinek az álomnője. nekem például nem ő az ideál és kétlem hogy egyedül leennék vele.
3/19 anonim válasza:
Ezzel az erővel kérdező minden férfi lehetne Adonis és minden nő lehetne Istennő!
6/19 Sunshinedoll válasza:
Mert a nők nem klónozással szaporodnak, mint a banánok.
7/19 anonim válasza:
Lehet,hogy velem van a baj,de nekem nem tetszik ez a nő.
Sokkal jobban tetszek az átlagos,természetes nők. 22f
8/19 anonim válasza:
Nagyon reklámozod... Értem a rajongást, meg minden, de ez már túlzás.
9/19 anonim válasza:
Még szerencse, én nem szeretnék így kinézni :D Nem csúnya nő, de annyira nem tetszik...
10/19 anonim válasza:
az én banánomat klónozhatnák a nők
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!