Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/19 anonim válasza:
A mai napig nem tudom megérteni, hogy mit esznek férfi társaim ezen az agyonszolizott villanyoszlop derekú lóarcú nőn. Igaz szubjektív dolog ez is, de testalkatot tekintve kapásból több tucat nőt tudok mondani az ismerősi körömből, akinek hasonló (hanem jobb) testalkata van és számomra vonzóbb, az arcot viszont jobb ha nem is említem. Gyakorlatilag a BCE-n a csajok jelentős részének sokkal vonzóbb arca van, de gondolom ez az arány vidéken sem rosszabb.
12/19 anonim válasza:
Jézusom, hagyj már ezzel a nővel, mindenhol őt látni ebben a kategóriában. Felfogtuk, megdugnád, de most már hagyd abba. :D
13/19 anonim válasza:
Isten ments, hogy minden nő így nézzen ki, mondom ezt férfiként.
14/19 anonim válasza:
Genetikai hulladékká amortizálnám ezt a nőt, ha a farkamra kerülne :D
15/19 anonim válasza:
Szép nő, én nem vagyok ennyire szép, de szeretem magam :) És igen a páromnak így tetszek, sőt az exeimnek is így tetszettem :D Mindenkinek más a szép.
16/19 anonim válasza:
# 14 inkább kezeltesd a szifiliszedet
17/19 anonim válasza:
#16: kíváncsi lennék, milyen agyi (????) mechanizmus követelte ki belőled ezt a sületlen baromságot, amit összegordtál ide. Bezárt a Lipót már régen, miért vagy szabadlábon mégis? :(
18/19 anonim válasza:
"Bezárt a Lipót már régen, miért vagy szabadlábon mégis? :("
Te már csak tudod, hiszen te is onnan szabadultál. :)
19/19 anonim válasza:
A kérdés ostobaság.A nő meg szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!