Körte testalkat?!
Szerintetek is nagyon csúnya? Teljesen el vagyok keseredve, mert híztam 8 kilót és a lábaim már vaskosak, a csipőm még szélesebb, míg felül kilátszanak a bordáim, a mellem meg amúgy is éppenhogy A-s. 165 cm és 55 kg vagyok most.
Rendesen étkezem, sose koplaltam vagy ilyesmi, csak mostanában kevesebb stressz van az életemben, emiatt híztam.
Nem csúnya, szerintem nagyon is jó.
Nekem homokóra, oké, arányos, de utálom, hogy nem tudok mellből fogyni, hiába vagyok vékony, 75E-s mellekkel kb nem lehet öltözködni.
Kicsit irigylem is a körte alakú lányokat, hogy nekik a mellük kisebb.
A csípőm meg nekem is széles sajnos.
#2 Szerintem nincs olyan nő a világon, aki minden porcikájával elégedett lenne :D Én vékony vagyok és a melleim is pont arányosak(75B), a popsim meg kerek, mégis néha az a bajom, hogy miért nem vagyok izmosabb/husisabb. Ha meg az lennék, akkor vékony akarnék lenni..
Amúgy kérdező ha nem vagy elégedett a súlyoddal, akkor sportolj többet vagy ilyesmi :) A körte alkat szexi is tud lenni, vannak pasik, akiknek az jön be.
Szia!
Egy képet azért mutathatnál. Akár e-mailen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!