11/27 anonim válasza:
mell lehetne nagyobb de azt leszámítva teljesen rendben van
12/27 anonim válasza:
De még mennyire,de én csajszi vagyok.
Bocsi a kérdés a férfiaknak szólt,de nem bírtam ki.
13/27 A kérdező kommentje:
Én is csaj vagyok, ilyen testet akarok. :D Kíváncsi voltam, hogy csak nekem tetszik-e ennyire.
2018. jan. 10. 20:38
14/27 anonim válasza:
milyen tested van most? :)
muti, lássuk, mennyit kell dolgoznod :)
15/27 A kérdező kommentje:
Alkatra hasonló, mint ő, csak egy kicsit formátlanabb itt-ott. :(
A hasamon dolgozni kéne még. Lapos hasam van, de valahogy az a tónus, forma hiányzik róla, ami neki van, meg a derekam sajnos nem ennyire hangsúlyos, bár azon nem tudok változtatni.
Összességében az alkat nagyjából megegyezik, de ő valahogy mégis jobb formában van, nem "lusta" a külseje, és írtó nőies. Én egy kicsit eltunyultam az elmúlt időszakban.
2018. jan. 10. 20:51
17/27 A kérdező kommentje:
23
2018. jan. 10. 20:54
20/27 anonim válasza:
Ez egy formatlan csontvaz. Az ilyeneket nem veszik eszre sehol a ferfiak,maximum a kis esetlen 40 kg-s fogpiszkalo kisfiuk. Nezd meg inkabb a playboy ujsagokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!