Gél lakk szett?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Megtudnátok nekem írni, mi az ami otthoni köröm készítéshez ajánlotok? Gél lakkal szeretném készíteni a körmömet. Alap felszerelés érdekelne. Nagyon szépen köszönöm.
2018. jan. 10. 04:01
 1/5 A kérdező kommentje:
Az psszeg nem számt, illetve, nektek bevállt márkát is szívesen fogadok.
2018. jan. 10. 04:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Lidl-ben kapható most alapszett lámpával együtt!
2018. jan. 10. 06:18
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenképpen otthoni használatra valót válassz, ami oldószerrel lejön, és nem kell lereszelni.

Nekem Sally Hansen van. Könnyű használni, gyors, bár nekem nem bír ki egy hónapot. Két hét kb. amíg igazán szép.

Szerintem egyébként a lámpa nélküli, két lépéses szettekkel is hasonló eredmény érhető el, és az tényleg olyan egyszerű, mint a sima lakkozás. Csak abból nem nagyon van választék, legalábbis mifelénk.

2018. jan. 10. 09:59
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Igazából, olyan kellene amit nem mar fel a hígító. Sajnos ilyen munkám van, és napi több alkalommal is érintkezek, festékkel, és hígítóval.
2018. jan. 10. 16:44
 5/5 anonim ***** válasza:
A higító nem marja fel. Acetonos lemosóval lehet leszedni és annak is 15 percet rajta kell lennie.
2018. jan. 11. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!