Csajok H&M-es lakk szoknyát mennyire vennétek fel? Mit gondoltok róla? Van olyan szett amivel jól mutat? (KÉP)
az utolso tetszik. en felvennem kb barhova, mondjuk nekem alapbol olyan a stilusom, hogy nekem ez siman belefer. sok mindennel el tudnam kepzelni. bordoval, sotetkekkel, citromsargaval, mustarsargaval. a feketet kerulnem, mert ez a fenyes fekete eleg vad, ha erre meg rapakolsz fekete cipot,taskat,felsot,pulcsit, combzoknit, neccharisnyat, kalapot, akarmit akkor nagyon got hatasa lesz. (ami nekem nem jon be.)
egy oversized kotott pulcsival (vmi elenkebb szinuvel), kicsit beturve pl jol nezhet ki. ellensulyozza a szoknya vadsagat.
Szerintem meg igenis kell hozzá egy jó fenék, egy lapos madárijesztőn szvsz nem mutat jól.
Felülre mindenképp valami matt cucc kell, de azon belül sok minden megy hozzá. Pl. valami finom, fátyolszerű blúz, vagy egy zenekaros póló ha neked az jön be.
Én mint goth lány egyértelműen az egyest preferálom, olyan szabása van mint egy bőrdzsekinek, gondolkoztam is rajta, de már van elég műbőr cuccom szóval letettem róla. De igen, az első darab egyértelműen az alternatív divatból lett beemelve, akinek ez nem szoknyája, az ne vegye lol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!