Hogyan legyek nőiesebb?
14éves lány vagyok.És úgy gondoltam picit szeretnék nőiesebb lenni.Nem arra gondolok hogy festeni szeretném a hajam,hanem egy picit jobban szeretném érezni magam a bőrömben.
150cm vagyok és 45kg
Melleim sajnos nagyok magasságomhoz képest (80B) és nem szeretem őket de fogyni meg nem tudom hogyan tudnék belőle:/De viszont nem tudom milyen pólót viseljek hogy ne látszódjon hogy ilyen nagyok,és a dekoltázsos pólók sem a barátaim.
A higéniám megvan.
Göndör hajam van de mindig kivasalom mert szerintem hülyén néz ki,de viszont 30percen belül mindig visszakunkorodik:/ mit csináljak vele?
Az arcom néha pattanásos,mit tudnék vele kezdeni hogy egy hónapban max 1-2jöjjön elő?
És nem nem a kinézetem a legnagyobb gondom és igen tudom a tanulással kéne foglalkoznom,de emellett kitűnő tanuló vagyok.Ahogy mondtam csak kellemesebben szeretném magamat a bőrömben.
Kérlek Lányok/nők segítsetek!
De fiúk/férfiak véleményét is várom:)
Utolsónak:
Elég sokan nondják hogy örüljek neki,köztük a nővéreim is.
De idegesítő hogy futásnál/ugrálásnál lobog mert tesin nem mindig cserélem sport melltartóra.Illetve nem kéne olyan nagyon pici inkább olyan pont jó mert nem igazán érzem szépnek a nagy melleim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!