Mit kéne tennem? Kinek írjak? Fizessek?
Figyelt kérdés
Rendelni akartam WISHről 2€ lett volna Klarna utàn vèrtel. Nem jött meg a csomag jeleztem, ìgy nem fizettem. Aztàn adtak rà haladèkot h hàtha megjön. Nem èrkezett meg :/ Viszont ma kaptam egy felszòlìtò mailt 64€rol amit be kell fizetnem. Nem èrtem ès nem is akarom befizetni Ìrtam az ügyfèlszolgàlatnak de mèg semmi. Szerintetek?2017. dec. 29. 12:37
11/14 anonim válasza:
Másik: PAYPAL!!!! Kínaiaknak csak ezzel fizetünk!
12/14 A kérdező kommentje:
Semmilyen infòt nem adtam meg a kàrtyàmròl. A fiòkomat töröltem. Akkor most ez a levèl "kamu"?? Vagy törtènni fog valami, mert most abszolùt nem tudom mit kène csinàlnom, hiszen a rendelès ugymond nem törtènt meg tehàt nem valòs a büntetès.
2017. dec. 29. 13:22
13/14 anonim válasza:
Ahogy mondod. Ne csinálj semmit. Átverés, ne igulj. :)
14/14 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a segìtsèget :) Ìrtam a Wish ügyfèlszolgàlatànak is.... ők àtirànyìtottak a KLARNA oldalra h ott "panaszkodjak" De mondegyis :) Neltek köszi a segìtsèget
2017. dec. 30. 23:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!